Uzun Zamandır Beklenen Güncelleme Altcoin’e Olan İlgiyi Artırdı: Yüzde 260

2 years ago 82

Ethereum 2.0'ın en önemli aşamalarından biri olan The Merge güncellemesinin yakından piyasaya sürülecek olması, yatırımcıların son 90 gün içinde Optimism'e yatırdıkları token miktarının daha önce görülmemiş seviyelere gelmesini tetikledi. Şu anda 40 bin ETH'ye yükselen mevduatlarla Optimism'in akıllı sözleşmesine son derece yüksek miktarda ETH yatırılmış durumda.

Optimism'in Hacmi Artıyor

Mevduatlardaki muazzam artışın yanı sıra Optimism'in ticaret hacminde de kayda değer bir artış kaydedildi. Bu, mevcut OP token'ı rallisinin altının spekülatif işlemlerle dolu olduğunu gösterebilecek güçlü bir temel işaret ve Ethereum'un The Merge'si için işaret edilen 19 Eylül'ün ardından token'ın hacminde hızlı ve sert bir düşüşün yaşanabileceği ifade ediliyor.

Kripto para analitik şirketi Santiment analistleri, varlığın bir sonraki "düzeltme dalgasında" yükseliş ivmesini kaybedeceğini gösteren İyimserlik için Elliott Waves modellerini işaret ediyor. Varlığın nispeten düşük piyasa değeri ve düşük hacmi göz önüne alındığında, mevcut durumda Elliot Waves fiyat modelinin uygulanabilir olup olmadığı açık değil.

Sosyal hacim, Santiment tarafından sıklıkla kullanılan bir başka göstergedir ve genellikle kullanıcılar ile hashtag'ler arasındaki etkileşimlerin sayısını ve Twitter gibi sosyal medyadaki eğilimleri yansıtır. Şu an için sosyal hacimin, işlem hacmine ve piyasadaki OP token'ının fiyatına aykırı bir şekilde hareket ettiği görülüyor.

OP Token Teknik Analizi

Alım satım geçmişinin sınırlı olması nedeniyle Optimism token'ı için her teknik gösterge kullanılamıyor. Bu nedenle token için yapılan tahminler ve analizler daha kısa vadeli zaman dilimleriyle sınırlı kalıyor.

Şimdilik, hem gün içi hem de günlük zaman dilimleri OP'nin aşırı derecede satımda olduğunu gösteriyor, bu da yüzde 250'nin üzerindeki rallisi göz önünde bulundurulduğunda hiç de mümkün değil. OP token, yazım sırasında günlükte yüzde 3,83 düşüşle 1,93 dolardan işlem görüyor. Token, son 30 günde değerini yüzde 260'dan fazla artırarak yatırımcıların dikkatini fazlasıyla çekmeyi başardı.

Read Entire Article