Uzun Zamandır Konsolide Olan Altcoin için Borsalarda Büyük Hareketlilik

2 years ago 116

Blockchain'lerdeki büyük kripto para işlemlerini takip eden izleme hizmeti Whale Alert, Ripple'ın ihraç ettiği XRP için borsalarda yedi büyük işlem tespit etti. Fintech devi Ripple'ın da fonlarını Blockchain üzerinde hareket ettirmede rol almasıyla yaklaşık 125 milyon dolar değerindeki 330 milyondan fazla XRP hareket ettirilmiş oldu.

Dev Borsalara 335 Milyon XRP Transfer Edildi

Whale Alert, yedi büyük XRP transferini duyurmak için bir dizi tweet attı. Transferlerden en büyüğü 70 milyon XRP'nin Ripple'ın yedek cüzdanlarından biri olan RL18-VN'ye taşınmasıyla şirket tarafından yapıldı.

Şirketin bu cüzdanı, XRP'yi Ripple sınırlarının ötesine taşımak, müşterilerine, borsalara ve operasyonel harcamaları karşılamak için kullandığı biliniyor. Mevcut fiyatlarla bu işlemle taşınan XRP'ler 26 milyon 718 bin 456 dolara karşılık geliyor.

Meksika merkezli kripto para borsası Bitso ise Ripple'ın işlemine kıyasla biraz daha büyük miktarda bir işlem gerçekleştirdi. Bitso, Latin Amerika'daki tek kripto unicorn'u ve Ripple'ın 2019 sonbaharında açıklanmayan bir miktar yatırım yaptığı ve borsayı hızlı ve düşük maliyet için İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetinde ortağı haline getiren bir şirket.

Geriye kalan beş işlem ise, Bitstamp, Bittrex gibi borsalarda yapıldı ve yaklaşık 70 milyon XRP hareket ettirildi.

XRP Fiyatı Dar Bir Aralıkta Seyrini Sürdürüyor

En büyük 7'ncü altcoin XRP, uzun zamandır 0,42 dolarla 0,37 dolar aralığında hareket ediyor. Bitcoin'in Cuma günü ABD'den gelen enflasyon verileri ile yönünü aşağıya çevirmesi diğer altcoin'lerle birlikte Ripple'ın XRP'sini de olumsuz etkiledi.

XRP fiyatı, yazım sırasında günlükte yüzde 6,15 kayıpla 0,3763 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article