Veriler Ethereum Balinalarının Bu 5 Altcoin’e Akın Ettiğini Gösteriyor

2 years ago 111

Dünyanın en büyük Ethereum (ETH) balinaları, kripto para piyasası toparlanma sinyali vermesiyle 3 metaverse altcoin'ine ve 2 Ethereum tabanlı altcoin'e akın etti.

Ethereum Balinalarının Hedefindeki Altcoin'ler

Blockchain takipçisi WhaleStats'ın sağladığı verilere göre, stabilcoin'ler ve ETH dışında, oynadıkça kazan türü Blockchain oyun platformu olan Gala (GALA), Pazar günü en büyük 100 Ethereum cüzdanının en büyük hedefi oldu. En büyük 100 ETH adresi, bu hafta sonu 24 saatlik bir süre içinde ortalama 3 bin 287 dolar değerinde GALA satın aldı.

En büyük 100 ETH adresi, ayrıca, Axie Infinity (AXS) ekosisteminde ödüller kazanmak ve çevrimiçi savaş oyunundaki yaratıkları satın almak için kullanılan bir token olan Smooth Love Potion'ı (SLP) da hedef aldı. Balinalar ortalama bin 879 dolar değerinde SLP token'ı satın aldı.

Ek olarak, balinalar oynadıkça kazan türü metaverse oyunu The Sandbox'ta ortalama 130 dolar değerinde ağın yerel varlığı olan SAND token'ı satın aldı. Öte yandan Sandbox, ABD merkezli dev kripto para borsası Coinbase'in listeleme duyurusu üzerine toparlanmaya başlamıştı.

Tüm bunlarla birlikte, en büyük 100 Ethereum adresi, kripto para ödünç almak ve ödünç vermek için merkeziyetsiz finans platformu olan Compound'da ortalama 645 dolar değerinde ağın yerel varlığı COMP ve kripto para birimleri için bir hazine yönetimi platformu olan SwissBorg'de ortalama 107 dolar değerinde ağın yerel varlığı CHSB satın aldı.

Kripto Para Piyasası Toparlanıyor

En büyük kripto para birimi Bitcoin, 30 Mayıs'ta yakaladığı yükseliş ivmesini bugün de sürdürdü. 32 bin dolara dayanan BTC, yazım sırasında 31 bin 783 dolardan işlem görüyor. En büyük altcoin Ethereum ise psikolojik bir seviye olan 2 bin doların altında güç toplamaya devam ediyor. ETH, yazım sırasında bin 976 dolardan el değiştiriyor.

CoinMarketCap'in verilerine göre, piyasa değeri bakımından en büyük 25 kripto para birimi arasında 24 saatte kaydettiği yükseliş ile öne çıkan kripto para yüzde 23,80 ile Cardano (ADA) oldu. Cardano'yu yüzde 11,40 ile Near Protocol (NEAR) takip ediyor.

Read Entire Article