Visa, Limitsiz Bitcoin Kartını Piyasa Sürdü!

2 years ago 97

Kripto para piyasası büyüdükçe, daha fazla şirket kripto paraların sunduğu fırsatları tanımaya ve onları operasyonlarına dahil etmenin yanı sıra müşterileri için ilgili hizmetler sunmanın yollarını aramaya başlıyor.

VIP Kripto Para Kartı

Bu şirketlerden biri, 3 Temmuz'da yapılan basın açıklamasında, başlangıçta Birleşik Arap Emirlikleri'nde kullanıma sunulan "bitcoinblack" adlı özel bir VIP kripto para kartını kullanıma sunan dünyanın en büyük ödeme ağı VISA oldu.

Basın açıklamasına göre, ilk olarak 2021'de piyasaya sürülen kart, dünya çapında sadece 10 bin üye arasında davet usulü kullanılabilecek ve üyeler kart aracılığıyla Bitcoin'lerini (BTC) ve diğer büyük kripto paralarını harcanabilir paraya dönüştürebilecek. Karta erişim için başvuru bitcoinblack'in web sitesi aracılığıyla yapılacak.

Spendcoin (SPND) ile Ödüllendirme Programı

Yapılan açıklamaya göre kart, kullanıcıların kripto varlıkları ile güvence altına alınıyor ​​ve Visa'nın anlaşmalı olduğu dünyanın herhangi bir yerinde harcama yapma gibi premium avantajlar sunmasının yanı sıra özel SPND token'ında yüzde 10'a kadar geri ödeme yapıyor.

Bu özel kart ile kazanılan ödüller, bitcoinblack'i lüks saatler, cüzdanlar, arabalar, charter jet fırsatları, özel malikane erişimi ve daha fazlasını içeren bir çevrimiçi butik olan ve yakından piyasaya sürülecek olan pazar yeri Haute Living Luxury'deki çeşitli lüks ürünler için kullanılabilecek.

Gelişmeye ilişkin olarak değerlendirme yapan bitcoinblack CEO'su Prakash Chand şunları söyledi:

Kriptoda inanılmaz zenginliğe sahip insanlar, kripto paralarını kolayca harcamanın ve bunun için ödüllendirilmenin bir yoluna ihtiyaç duyuyorlardı. (…) bitcoinblack, Visa'nın kullanılabildiği 140'tan fazla ülke de dahil olmak üzere dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kripto paralarını iş veya eğlence için kullanmak isteyen yüksek varlığa sahip bireyler için mükemmel şekilde uygun. Kullanıcıların tek yapması gereken, kripto paralarını web uygulaması veya yakında çıkacak güvenli bitcoinblack cüzdan uygulaması aracılığıyla karta yüklemek. Ardından kullanıcılar, kripto paralarını anında en iyi dönüştürme oranları ve yüksek limitlerle harcama yetkisine sahip oluyor.

Read Entire Article