Vitalik Buterin, Cüzdanına Shiba Inu Fonundan Varlık Aktarıldığını Açıkladı: İşte Nedeni

2 years ago 122

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Crypto Relief adlı yardım kuruluşundan 100 milyon dolar değerinde Shiba Inu transfer edildiğini duyurdu. Buterin, bu Shiba‘yı ne yapacağını, hangi işlerde kullanacağını ve neden gönderildiğine dair bazı açıklamalarda bulundu. Gelin hep birlikte işin aslını öğrenelim.

Buterin, Shiba Inu Sahibi Oldu

Kripto milyarderi ve Ethereum‘un kurucu ortaklıkarından biri olan Vitalik Buterin, covid ile mücadele eden bir kuruluş olan Crypto Relief’ten Shiba Inu aldığını açıkladı. Crypto Relief tarafından yapılan açıklamada Buterin ile görüşüldüğü ve Hindistan’daki yardım çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Buterin’e Shiba Inu yollandığını bildirildi. Yüksek riskli veya ödüllü projelerde hızlı dağıtım için 100 milyon dolar değerinde SHIB’in Vitalik Buterin’e aktarılacağı belirtildi.

Vitalik Buterin tarafından kaydedilen duyuru şöyleydi: “CryptoRelief, 100 milyon dolarlık SHIB fonunu geri gönderdi. CryptoRelief’in mevcut mükemmel çalışmasını dünya çapında bazı yüksek riskli, ödüllü covid yardım projeleriyle tamamlamak için bu fonu bilim danışmanlarının yardımıyla kişisel olarak dağıtmayı planlıyorum.”

Shiba Inu Parantezi

Shiba Inu geliştiricileri, 1 katrilyonluk arzın yarısını projenin başında Ethereum kurucusunun cüzdanına göndermişti. Vitalik Buterin, 6 milyar dolarlık SHIB’in %90’lık kısmını ölü bir cüzdana göndererek yaktı. Kalan küçük yüzdeyi de Hindistan’daki covid çalışmalarına katkıda bulunması için yardım kuruluşlarına bağışladı.

Birçok şaka kripto para birimi projesi Vitalik Buterin’e başlangıçta önemli derecede coin yolluyor. Buterin’in dikkatini çekme amaçlı yapılan bu hareket çoğu kez amacına ulaşamıyor. Shiba Inu, meme token kategorisinin zirveye oynayan varlıklarından biridir. Shiba Inu’nun gündemde kalması, hype’ı sıcak tutması ve trendleri yakalaması gerekiyor. Bu bağlamda geliştiriciler, tam gaz çalışmalarına devam ediyor.

Read Entire Article