Waves Coin Fiyat Grafiği: Endekslerle Waves’in Geleceği

2 years ago 118

Waves (WAVES), geçtiğimiz haftalarda muhteşem çıkışlar yakalamıştı. Bitcoin (BTC)’nin önderliğinde süren artışlarda hemen hemen tüm altcoinler yeşil grafikler sergiliyordu. Diğer altcoinlerin yanı sıra özellikle Waves, Aave ve Zilliqa muhteşem yükselişleriyle BTC’den bağımsız hareket ettiğini gösteriyordu. Ancak FED’in faiz açıklamaları ve diğer makroekonomik nedenlerle BTC ve kripto piyasasının tamamı düşüşler yaşıyor. Yükselişlerde ivmelerini katlandıran Waves, bu düşüşler esnasında da ciddi aşağı yönlü ivmesiyle dikkat çekiyor.

Waves Fiyat Gelişmeleri

Her ne kadar bu yazılırken Waves, son 24 saatteki %1,5’in üzerindeki düşüşüyle 28,9 dolardan işlem görse de son bir haftada %50 kadar düştüğü gözlemleniyor. Uzmanlar, Waves’in önemli bir destek seviyesi altında kaldığını ve bunun Waves fiyatını daha fazla aşağı yönlü hareket ettirebileceğini bildiriyor.

Bu gelişmelerle Waves, Nisan ayında şimdiye kadarki değerinin yaklaşık yarısını kaybetmiş oluyor. Ayrıca Waves’in, haftalık olarak %44 düştüğü ve aylık olarak ise %27’e varan bir yükselişte olduğu görülebiliyor. Waves, Mart ayının sonlarına doğru bir kripto baharı yaşamıştı. Ancak bu düşüşler daha fazla düşüşü tetikleyebileceği için karların sıfırlanabileceği de düşünülüyor.

Analiz ve Uzmanlar

Waves, 31 Mart’ta yaklaşık 64 dolara kadar ulaşabilmişti. Ancak 7 Nisan itibari ile Waves, gün içerisinde 27,5 dolara kadar düştü. WAVES/USD paritesi de önemli bir destek birleşme noktasının altında kırılıyor olarak gözüküyor. Ayrıca 50 günlük hareketli ortalama EMA değerine bakıldığında Waves, %61,8’lik bir Fib çizgisi sergiliyor. Buna ek olarak Waves, RSI’sine bakıldığında 30 olduğu görülüyor ve bu Waves’in aşırı satım bölgesinde olduğunu gösteriyor.

Uzmanlar, eğer Waves organik bir fon girişi ile karşı karşıya kalmazsa düşüş trendini koruyacağını düşünüyor. Buna ek olarak uzmanlar, Waves’in 21 dolara kadar düşebileceğini de söylüyor. Ancak Waves, aslında uzun vadeli bakıldığında yükseliş trendini aylık olarak koruyor. Dolayısıyla bu yorumlardan ayrılan bazı uzmanlar ise, başka bir ralli için diplerin görülüp tekrardan Waves’in şahlanacağını savunuyor. Bu düşüncede olan uzmanlar, Waves’in boğa bayrağı hedefinin 70 dolar civarında olduğunu belirtiyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article