WAVES Coin Son Durum: Waves Geleceği

2 years ago 99

Çeşitli farklı kullanım durumlarını destekleyen çok amaçlı bir blockchain platformu olan Waves’in yerel token’ı WAVES, son 24 saat içinde yaşadığı düşüş ile dikkatleri çekiyor. Peki, WAVES coin’de son durum ne ve fiyat beklentileri ne yönde?

WAVES Coin Grafikleri

783 milyon dolar piyasa değeri bulunan WAVES, yazının kaleme alındığı sırada 7 dolardan işlem görüyor. 4 saatlik grafiklere bakıldığında 4,1 doların WAVES için bir dip seviye oluşturduğu görülüyor. Bununla birlikte son 24 saat içinde yüzde 9 geri çekilme yaşayan WAVES’te 11,6 doların da şu an için tepe seviye olarak işle gördüğü ifade edilebilir.

Bunlara ek olarak WAVES’in 29 Mayıs itibari ile bir yükselişe geçmiş olması ve yükselişin ardından yaşanan düşüş ile birlikte son günlerde 7 dolar ile 10 dolar bandında hareket ediyor olması dikkatleri çekiyor. Ancak şu anda WAVES 7 dolarlık seviyeyi korumak için çaba harcıyor ve bu çabanın boşa çıkması durumunda fiyatın 6,5 dolarlık seviyeyi test edebileceği düşünülüyor.

Bunlara ek olarak eğer kripto para piyasasında genel bir toparlanma yaşanırsa WAVES yeniden 10 dolara doğru hamle yapabilir. Bu durumda da 8 doların ara direnç olarak işlem görebileceği düşünülüyor.

WAVES Coin Geleceği

Merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler gibi blockchain temelli uygulamalara odaklanan Waves platformunun geleceğinin parlak olduğu düşünülüyor. Bununla birlikte platforma bağlı olarak WAVES coin’in fiyatında da artışlar yaşanabileceği düşünülüyor. Ancak bunun olması için öncelikle kripto para piyasasındaki belirsiz tablonun dağılması gerekiyor.

Bunlara ek olarak Waves TVL ile de dikkatleri çekiyor ve bu noktada en çok tercih edilen platformlardan biri olarak görülüyor. Dolayısıyla özellikle dApp’e odaklanıyor olması hem platformun hem kripto para biriminin yolunu açıyor olabilir.

Read Entire Article