WhaleStats Bildirdi: Ethereum Balinalarının Gözü Bu Altcoinlerde!

2 years ago 94

Dünyanın en büyük Ethereum (ETH) balinaları, kripto para piyasalarında yaşanan küçük çaplı yükselişin ardından merkeziyetsiz finans (DeFi) sektöründe birkaç altcoini hedef almış durumda.

Balinalardan Bir Dizi Birikim

Kripto para birimleri balinalarını izleme platformu olan WhaleStats'tan elde edilen veriler göre, en büyük ilk 1000 Ethereum balinası son 24 saat içinde USDC, BUSD, DAI ve Tether (USDT) dahil olmak üzere bir dizi birikim yapıyor.

Stablecoin’ler ve Ethereum’un yanı sıra balinalar, Compound protokolünün topluluk yönetişimini güçlendiren bir ERC-20 token’ı olan COMP 1.000 ETH balinası arasında son 24 saat içinde stablecoin’ler ve Ethereum haricinde en çok satın alınan altcoin olarak listenin altıncı sırasında yer alıyor. COMP'un hemen arkasında, Ethereum üzerinde çalışan türev ürünlerin ihraç ve ticaretini sağlayan bir likidite protokolü olan Synthetix Network Token (SNX) bulunuyor. Yazı kaleme alındığında SNX, Ethereum'un en büyük balinaları arasında en çok satın alınan ikinci altcoin.

ETH Balinalarının Hedef Listesi

WhaleStats'ın açıkladığı listede SNX'in ardından Blockchain verilerini düzenlemek ve kolayca erişilebilir hale getirmek için tasarlanmış bir protokol olan The Graph (GRT) geliyor. GRT geçtiğimiz yıl içerisinde fiyatındaki yaşanan ciddi artışların sonrasında bu yıl %80 oranında bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte yazı kaleme alındığında GRT, fiyatında son iki hafta içerisinde yaşanan %18 oranında artış ile Ethereum'un en iyi 1000 balinası arasında en çok satın alınan üçüncü altcoin.

ETH balinalarının hedef listesinde DeFi alanından dördüncü sırada bulunan altcoin, merkezi olmayan finans (DeFi) token’larının otomatik işlemlerini kolaylaştırmadaki rolü ile bilinen popüler bir merkezi olmayan işlem protokolü olan Uniswap (UNI).  WhaleStats verilerine göre, Ethereum balinaları son 24 saatte ortalama 42 UNI token satın aldı.

Ethereum'un yazı kaleme alındığında son yedi günde yaklaşık %28 oranında artış yaşayarak 1.482 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article