WhaleStats Bildirdi: Shıba Inu Top 100 Ethereum Balinasının Hedefinde!

2 years ago 93

Kripto para piyasalarında küçük çaplı toparlanmalar devam ederken en büyük 100 Ethereum (ETH) balinası, Dogecoin’in (DOGE) dişli rakibi Shıba Inu (SHIB) biriktirmeye devam ediyor.

Yüzde 580 Artış

Kripto para birimleri balinalarını izleme platformu olan WhaleStats'a göre Ethereum balinaları mevcut bakiyelerine, Dogecoin’in rakibi Shiba Inu’yu son 24 saat içerisinde yaklaşık 736.000 dolardan 5 milyon doların üzerine %580 oranında ekleme yaptı.

Elde edilen verilere göre Ethereum’dan sonra Shıba Inu en büyük 100 ETH cüzdanı arasında yer alıyor. Ayrıca en büyük 100 Ethereum balinasının mevcut bakiyesinde, Stablecoin ve ETH’ın yanı sıra ilk 10 sıralamasında yer alan diğer kripto para birimleri arasında Ethereum'un ölçeklendirme çözümü projesi olan Polygon (MATIC), Ethereum Blockchain’i üzerinde geliştirilen sanal gerçeklik (VR) platformu olan Decentraland (MANA) ve önde gelen kripto para borsalarından biri olan Cyrpto com’un tokenı Cronos (CRO) yer alıyor.

SHIB Holder Süresi

Bununla birlikte Shiba Inu holder’ları yaklaşık %27 oranında cari fiyattan kâr ederken, %4 oranında yatırımcı ise başa baş seviyesinde. Ayrıca Shiba Inu holder’larının yaklaşık %26'sı bir yıldan fazla bir süredir kripto para birimini elinde tutarken, %70 oranında yatırımcı popüler altcoin’i bir ile 12 ay arasında elinde tutuyor. Shiba Inu holder’larının sadece yüzde dördü kripto para birimini bir aydan daha kısa bir süre elinde tuttu.

En büyük 100 Ethereum balinasının cüzdanındaki Shıba Inu tokenı sayısında yaşanan artış ve tokenın yakın zamanda üst üste gelen yakım haberleri ile birlikte popüler altcoin’in fiyatlanmasında etki gösterecek mi merak konusu olmuş durumda. Ayrıca geçtiğimiz günlerde uzman analist Michaël van de Poppe’nin yaptığı açıklamalarda 60 kat ralli beklediği Polygon’nun top 100 listesinde bulunması ile analistin iddiaları gerçekleşecek mi soruları akıllara geliyor.

Yazı kaleme alındığında Shiba Inu son 24 saat içerisinde yaklaşık %7 artışla 0.00001169 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article