WhaleStats, Güncel Verileri Paylaştı: “Bu Üç Altcoin, Ethereum Balinasının Radarında!”

2 years ago 91

WhaleStats verilerine göre portföyünde oldukça yüksek miktarlarda kripto varlık bulunduran bir Ethereum balinası, son günlerde portföyüne 14 milyon dolarlık daha kripto varlık ekledi. Ethereum balinasının yaptığı 14 milyon dolarlık eklemedeki en büyük pay ise 6,3 milyon dolarlık ekleme ile kripto para borsası FTX'in yerel kripto para birimi FTX Token'ın (FTT) oldu.

WhaleStats Güncel Verileri Paylaştı

Kripto para piyasası, bir süredir devam eden güçlü düşüş eğiliminin ardından son haftalarda yeniden yükselişe geçti. Çoğu kripto para birimi, bu zaman diliminde yönünü yukarı çevirdi ve değer artışlarına hız kazandırdı. Kripto analitik firmalarının paylaştığı verilere göre balinalar da bu süreçte portföylerine yeniden önemli ölçüde kripto varlık eklemeye başladı.

Son günlerde portföyünde 14 milyon dolar değerinde kripto varlık ekleyen bir Ethereum balinasına dikkat çeken WhaleStats ise güncel verileri paylaştı ve Ethereum balinasının radarındaki altcoin'lere dikkat çekti. WhaleStats tarafından paylaşılan güncel verilere göre Ethereum balinası, 6,3 milyon doları FTT olmak üzere portföyüne toplamda 14 milyon dolar değerinde MATIC, APE ve SAND ekledi.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Son günlerde 22.800 dolar ile 23.600 dolar seviyeleri arasında konsolide olan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 23.000 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Çoğu altcoin, güne yükseliş ile başlarken, Ethereum (ETH) da günün erken saatlerinde 1.660 dolar seviyelerini aştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,12 trilyon dolara ulaştı. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 125 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article