Woo Network Coin Nedir?

2 years ago 79

WOO Network, yatırımcıları, borsaları, kurumları ve DeFi platformlarını likiditeye demokratik erişime ve daha düşük veya sıfır maliyetle alım satım uygulamasına bağlayan derin bir likidite ağıdır. WOO Token, ağın CeFi ve DeFi ürünlerinde stake ve ücret indirimleri için kullanılır.

Woo Network (WOO) Nedir?

Halihazırda bireyler, kurumlar, CeFi ve DeFi arasında arayüz oluşturan çeşitli ürün ve hizmetler oluşturulmuş durumda:

  • WOO X, profesyonel ve kurumsal yatırımcılara sınıfının en iyisi likidite sağlayan sıfır ücretli bir ticaret platformudur. Çalışma alanı özelleştirmesi için tamamen özelleştirilebilir modüller içerir.
  • Wootrade, borsalar gibi kurumsal müşterilerin, emir defterlerini en iyi borsalardan daha derin seviyelere yükseltmek ve teklif/satış işlemlerini sıkılaştırmak için WOO Network’ün likiditesine erişmeleri için bir geçittir.
  • WooFi Havuzları, kullanıcılara gelişmiş on-chain  likidite ve belirli DeFi protokolleri ve uygulamaları arasında dağıtılır. Bunu başarmak için, fiyatlandırma oracle’ları, nicel işlem ve riskten korunma stratejileri gibi off-chain araçların bir kombinasyonu, zincir üstü likidite havuzları ile birleştirilir.

Bunların yanında WOO Network, küresel kripto para borsalarında günlük ortalama 5-10 milyar dolarlık işlem hacmine sahip, piyasa yapımı, arbitraj, CTA ve yüksek frekanslı ticaret (HFT) konusunda uzmanlaşmış çok stratejili bir ticaret firması olan Kronos Research tarafından 2019 yılında kuruldu.

Ayrıca WOO, 30 Ekim 2020’de, oluşum sırasında 3 milyar WOO token’ı ile piyasaya sürüldü. Tokenlerin %10’u özel ve kamu satışlarında satıldı, %20’si Wootrade ekibine ve %5’i danışmanlar için ayrıldı. Token’ların %50’si, şu amaçlarla WOO ekosistemini desteklemek için ayrılmıştır: Ekosistem ödülleri ve ortakların ödemeleri, sigorta fonu ve WOO Ventures yatırımları. Kalan %5 likidite yönetimi için ve bu token’lar çoğunlukla kilitli.

Bunlara ek olarak WOO X kullanıcılara şu imkanları sunuyor:

  • Gerçek zamanlı portföy değerini, kripto para birimi fiyatlarını ve çizelgeleri görüntüleme.
  • Gelişmiş spot ve marj entegre emir formları.
  • Hızlı ve kolay işlem yapmak için sezgisel işlem arayüzü.
  • Birleşik marj ve risk yönetimi için merkezi teminat cüzdanı.
  • Hareket halindeyken aktif pozisyonları izleme.

Öte yandan WOO X üzerinde büyük hacimler oluşturan ticaret kurumları, artırılmış API ticaret oranı limitleri ve ücret indirimleri almak için hacimlerine ve ticaret gereksinimlerine göre WOO tokenlerini stake edebilirler.

WOO Coin Yorum

WOO coin kullanıcılar sunduğu imkanlar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca son olarak Binance’de listelenen WOO token’ın bu hamle ile bir kez daha dikkat çektiği ifade edilebilir. Yatırımcıların WOO token ile ilgili düşüncelerini anlayabilmek için güncel rakamlara göz atmak faydalı olabilir.

CoinMarketCap verilerine göre WOO Coin, 680,383,277 dolar ile piyasa hacmi bakımından 105. sırada kendisine yer buluyor. Bunun yanında yazının yayına hazırlandığı sırada 0,76 dolardan işlem gören WOO Coin’in 24 saatlik işlem hacminin 153,680,989 USD olduğu görülüyor. Ayrıca WOO Coin, 29 Ekim 2020’de dip seviyeyi görürken 16 Kasım 2021’de de 2,48 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdı.

Bunlara ek olarak şu anda dolaşımda 891,602,457 WOO bulunuyor ve WOO Coin toplam arzının 3,000,000,000 WOO olacağı ifade ediliyor.

Woo Coin Nasıl Alınır?

WOO Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir.

WOO Coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından WOO Coin’in işlem gördüğü Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), BUSD ve Tether (USDT) WOO işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.

Bunlara ek olarak Binance’de sadece piyasa değerinden değil daha düşük değerden de satın alma emri vererek kullanıcılar istedikleri fiyattan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilir. Bunun için Limit sekmesini kullanmanız ve almak istediğiniz miktar ile almak istediğiniz fiyatı girmeniz yeterli olacaktır.

Read Entire Article