XRP’de 2.5 Yılın Rekoru Kırıldı! Yatırımcısına Sürpriz Yapabilir mi?

2 years ago 82

Zincir üstü (on-chain) analitik şirketi Santiment, Ripple'ın ihraç ettiği en büyük altcoin'ler arasında yer alan XRP'nin ağının 26 Temmuz'da inanılmaz oranda benzersiz adres akışı gördüğünü bildirdi.

2.5 Yılın Rekoru Kırıldı

XRP ağı ile etkileşimde bulunan benzersiz adreslerinin sayısı 2.5 yılın rekorunu kırarak 26 Temmuz'da 243 bin ile 2020'nin Şubat ayından bu yana ulaştığı en yüksek seviyeyi gördü. Santiment, ayrıca aktivitedeki artışın dört saat gibi kısa bir süre içinde gerçekleştiğini de ekledi. Ağdaki aktivitedeki bu artışın XRP fiyatıyla ilişkili olmaması, bunun yerine son günlerde düşen fiyatların arka planında gerçekleşmiş olması da oldukça önemli.

Öte yandan XRP'nin bu dönüm noktası, ilk ve son dönüm noktası olacak gibi görünmüyor. Geçen hafta Cuma günü XRP'nin ticaret hacminde muazzam bir artış kaydedilmişti. Hacim, o gün 18.6 milyon XRP'ye ulaşarak ortalama işlem hacmini yüzde bin 200 aştı.

XRP Sürpriz Yapabilir mi?

Son günlerde XRP'yi çevreleyen haberler, ya Ripple'ın SEC aleyhindeki davasından ya da XRP'nin ağ aktivitesindeki anormal artışlardan ve Ripple'ın çeşitli ODL'leri arasındaki dikkat çeken multi-milyon dolarlık işlemlerden oluşuyor.

Milyonlarca XRP'nin kripto para borsaları Bitstamp ve Bitso ve bilinmeyen cüzdanlar arasından yeniden dağıtılıyor olması dikkatle takip edilirken, Ripple'ın Singapur'un önde gelen ödeme hizmeti FOMO Pay ile büyük bir ortaklık duyurusu altcoin'in yatırımcılarını memnun etti. Altcoin'in ağındaki aktivitenin mevcut artışı aynı zamanda büyük bir Ripple veya XRPL ortaklığının da habercisiyse, bu tür öncü işaretler geleceğin XRP'ye neler getireceğine dair bilgi kaynakları arasına güvenle dahil edilebilir.

Read Entire Article