XRP’de “Mccaleb” Yükünden Kurtulmak için Son Viraja Girildi!

2 years ago 101

Ripple şirketinin kuruluş döneminde yer alan ve bir dönem CTO'luk görevini yürütüp şirketten ayrılarak yüklü miktarda XRP tazminatı alan Jed McCaleb'in altcoin üzerinde neden olduğu satış baskısında sona yaklaşıldı. Cüzdanındaki XRP'leri düzenli olarak yıllardır satan McClaleb'in elindeki XRP miktarı tükenme noktasına geldi.

MacCaleb Yükünden Kurtulunuyor

XRPscan'ın sağladığı verilere göre, Ripple'ın kurucu ortağı ve eski CTO'su Jed McCaleb'in cüzdanında 5.32 milyon XRP bulunuyor. Cüzdanda bugün 2.77 milyon XRP kalmıştı ancak 2.8 milyon XRP'lik ekleme yapıldığı görüldü. McCaleb'in cüzdanına neden böyle bir ekleme yapma ihtiyacı duyduğu bilinmiyor, ancak son satışın öncekilerle orantılı olarak yapılması için böyle bir eklemenin yapıldığı varsayımında bulunuluyor.

McCaleb'in cüzdanı tacostand'dan haftalık ortalama 4 milyon 363 bin 728 XRP satılıyor. Cüzdandan yapılan XRP satışlarının mevcut ortalama ile devam etmesi halinde XRP topluluğunun en geç 18 Temmuz'a kadar "MacCaleb yükünden" kurtulma şansı söz konusu.

XRP Fiyat Analizi

Öte yandan XRP fiyatı, yaklaşık 0,336 dolardaki destek seviyesinin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Yüksek alım hacmi ve güçlü direnç üzerinde kaydedilen hareketlilik göz önüne alındığında, XRP fiyatının güçlü bir sıçrama için hazırlandığı görülüyor.

McCaleb'in cüzdanındaki son XRP'leri satması ve fiyat üzerindeki satış baskısının artık olmayacağı haberinin böyle bir sıçrama için tetikleyici olabileceği üzerinde duruluyor. Bununla birlikte, yatırımcıların temkinli hareket etmek gerekiyor. Özellikle de kripto para piyasalarında aşırı korkunun hakim olduğu şu günlerde yatırımcıların yaptıkları alım-satım işlemlerinde dikkatle hareket etmesi şart.

Read Entire Article