XRP Topluluğunun Altın Vuruş Beklediği İsimden “Satmayacağım” Açıklaması

2 years ago 113

XRP'nin ihraççısı Ripple'ın eski CTO'su ve XRP Ledger'ın ortak yaratıcılarından Jed McCaleb, 15 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamada, cüzdanında kalan son XRP'leri her ihtimale karşı tutarak satmayacağını açıkladı.

"XRP'lerimi Satmayacağım"

CTC News'in haberine göre, Jed McCaleb, katıldığı bir Zoom toplantısında "Düşünecek olursanız, hepsini satmam gerçekten aptalca olur. Yani, ya gerçekten token başına 589 dolara giderse? ZENGİN olabilirim! Bilmiyorum, belki bu enflasyon, belki benzin fiyatları... Ama sadece bu XRP'nin geri kalanını elimde tutmanın bana ve aileme daha fazla emniyet sağlayacağı hissine kapılıyorum." dedi.

McCaleb, 2014'te Ripple'dan ayrıldığından beri tazminat olarak aldığı milyonlarca XRP'yi sattı ve son olarak cüzdanında 5.3 milyon XRP kaldı. Tazminat olarak alınan XRP'lerin tutulduğu cüzdana ilişkin yapılan analizler, Ripple'ın eski CTO'sunun haftalık ortalama 3.6 milyon, aylık ortalama ise 4.75 milyon XRP sattığını ortaya koyuyor.

İşlem Hacminde Ani Artış

Zincir üstü (on-chain) analitik şirketi Santiment, Cuma gününün son saatlerinde XRP işlem hacmindeki ani artış göz önüne alındığında, kripto paranın takip etmeye değer olabileceğini söyledi. Santiment'e göre, haftayı kapatmaya hazırlanırken XRP'nin işlem hacminde önemli bir hareketlilik görüldü ve bu hareketlilik devam edebilir. Beklendiği gibi bu hareketlilik fiyata yansıyabilir.

XRP'nin işlem hacmindeki artış, 13 Temmuz'da Ripple ve SEC arasında devam eden yasal savaşta yaşanan gelişmeyle ilişkilendiriliyor. Mahkeme, SEC'in eski yöneticilerinden William Hinman’ın konuşmalarının açıklanmasına yapılan itirazı reddetti. Karar, Ripple için büyük bir taktik zafer olarak nitelendirildi. Kararın ardından XRP'nin fiyatı toparlanmaya başladı 0,3065 dolardan 0,3449 dolara kadar çıktı.

Read Entire Article