XRP Yatırımcısının da Yakından Takip Ettiği Proje Beta Moduna Girdi!

1 year ago 65

XRP sahipleri uzun zamandır gecikmeler ile ilerleyen Spark (FLR) token airdropunu beklemeye devam ederken, Flare resmi olarak beta moduna giriyor. Flare, Cuma sabahı Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile “merkezi yönetim eşiğini” aştığını duyurdu.

Flare İle İlgili Önemli Adım

Yapılan açıklamalara göre Flare’in şu anda ana ağında 20 doğrulayıcısı var, bunlardan yalnızca dördü Flare Vakfı tarafından yönetiliyor ve diğer 16 tanesi doğrulayıcı ortaklar tarafından yürütülüyor. Şirket, borsa ortaklarıyla uygun bir tarihte anlaştıktan sonra token dağıtım olayının gerçekleşeceğini söylüyor.

Öte yandan Flare Network, yerel FLR tokenı ile XRP ve ardından Litecoin (LTC) ile başlayan çeşitli blok zinciri ağlarına akıllı sözleşme yetenekleri getirmeyi amaçlıyor. Şirket daha önce her uygun sahibinin talep edilebilir Spark tokenlarının %15'ini hemen alacağını ve daha sonra minimum 25 ay ve maksimum 34 ay boyunca ayda ortalama %3 talep edeceğini açıkladı. FLR, 2020 sonlarında çekilen ağın anlık görüntüsüne dayalı olarak XRP sahiplerine dağıtılacak.

Bunlara ek olarak Flare, Eylül ayının sonlarında, yeterli doğrulayıcının rollerini üstlenmesi koşuluyla, FLR tokenlerini 24 Ekim ile 6 Kasım arasında dağıtmayı planladığını söyledi. Ancak Flare CEO'su Hugo Philion o zamandan sonra yaptığı açıklamalarda bu zaman çizelgesini erteledi. CEO şimdi FLR tokenlarının en geç 9 Ocak'a kadar dağıtılacağını söylüyor.

XRP Fiyatı

23,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük altıncı kripto para birimi konumunda bulunan XRP, yazının kaleme alındığı sırada 0,4722 dolardan işlem görüyor. Son 1 ay içinde %8’in üzerinde artış yaşayan XRP’nin hala SEC ile dava sürecinin devam ediyor olması fiyatı etkiliyor gibi görünüyor.

Bunlara ek olarak XRP dava süreci ile ilgili olumlu haberlerin ardından bir yükseliş yaşamış ve 0,5490 dolara kadar yükselmişti. Her ne kadar bazı analistler ve uzman isimler dava sürecinin son ermesi ile XRP fiyatında 5 dolar gibi yüksek seviyeleri hedeflese de yine de yatırımcıların temkinli olması gerektiği düşünülüyor.

Read Entire Article