Yapay Zeka Son Noktayı Koydu! 23’te Bu Altcoin 54 Dolar Dedi! Ne Olacak?

1 year ago 60

Solana, özellikle milyarlarca dolarlık piyasa değerine sahip bir varlık. Kasım ve Aralık aylarında kaydettiği kayıpları önemli ölçüde telafi etmiş görünüyor. Özellikle daha yüksek zaman dilimi trendine bağlı olarak daha fazla kazanç olasılık dahilinde. Bir kırılma beklentisinin boğaları bir geri dönüşten önce tuzağa düşürmesi mümkün olabilir mi?

Yapay zeka uygulaması 2023'te 54 dolarlık bir yükseliş hedefi belirledi, ancak SOL için gidilecek uzun bir yol vardı. Bitcoin henüz 25.000 doların üzerine çıkmadı ve bu rallinin bir boğa piyasasının başlangıcından ziyade bir ayı piyasası rallisi olması daha muhtemel olabilir.

37 Dolara Hareket Sinyalini

Solana, Ocak ortasından bu yana orta noktası 23,5 dolar olmak üzere 20,4 dolar ile 26,6 dolar arasında bir aralıkta (turuncu) işlem görüyor. 26,6 doların üzerindeki 30,7 dolar bir sonraki ana direnç seviyesi. Ancak 26-27 dolar bölgesinin kendisi de önemli bir direnç bölgesi oluşturuyor.

Bunun nedeni, SOL'un Mayıs'tan Kasım'a kadar içinde işlem gördüğü bir aralığın en düşük seviyelerini temsil etmesi. Birçok kez, bu bölgenin yeniden test edilmesi Solana'nın daha yükseğe sıçramasıyla sonuçlandı. Bu bölge Kasım ayındaki çöküş sırasında kırılmıştı.

Dahası, aralıklar oluştuğunda, uç noktalar yeniden test edildiğinde kırılmaktan ziyade devam etme olasılıkları daha yüksek olabilir. Bu da 26,6 dolara geri dönüşün, 27 doların üzerinde bir stop-loss ve 23,5 dolarlık orta aralıkta kar alma ile bir kısa pozisyon fırsatı sunacağı anlamına geliyordu.

Seans kapanışının 27 doların üzerinde olması ve 26 dolar bandının yeniden test edilmesi bu eğilimi tersine çevirebilir. Bu durumda, alıcılar bir kırılımı derinleştirebilir ve kar elde etmek için 30,7 dolar, 33 dolar ve 37,3 dolar seviyelerini değerlendirebilir. Yazım zamanında, RSI 56 değeriyle bir miktar yükseliş ivmesi gösterirken, OBV son üç günde küçük kazançlar gördü.

SOL 23 Dolardan Sıçramıştı

Coinalyze'deki 1 saatlik Solana grafiği, spot CVD'nin son birkaç gün içinde yükselmeye başladığını gösterdi. Bu, piyasadaki alım baskısının altını çizmek için önemli bir gösterge oldu. Özellikle SOL 26 dolar direncine yakın olduğu için cesaret verici bir gelişmeydi.

Öngörülen fonlama oranı Ocak ortasından bu yana olduğu gibi pozitif kaldı. Bu arada, SOL'un 23 dolardan sıçramasıyla birlikte açık faiz de yukarı doğru sıçradı. Bu da yükseliş niyetinin bir işareti olabilir. OI'de devam eden bir yükselişi muhtemelen aralığın üzerinde bir kırılım izleyebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article