Yatırım Efsanesinden “Bitti Artık” Dedirten Bitcoin (BTC) Analizi!

2 years ago 91

Yatırım efsanesi Peter Brandt, en büyük kripto para Bitcoin'in (BTC) bir yükselen kama modeli oluşturma sürecinde olduğunu belirterek kripto para yatırımcılarını uyardı.

Brandt'ın Bitcoin Analizi

Peter Brandt'ın dikkat çektiği düşüş modeli, Bitcoin'in Temmuz'da yılın en iyi performans gösterdiği ayını kaydetmesinin ardından 24 bin dolar seviyesinin üzerine çıkmak için giriştiği mücadelenin sonucunda oluştu. Bitcoin, yazım sırasında günlükte yüzde 0,58 düşüşle 23 bin 865 dolardan işlem görüyor ve yatırım efsanesinin modelinin çalışması durumunda BTC fiyatı için ilk olumsuz hedef 20 bin 706 dolar olacak. Fiyatın bu seviyenin üzerinde kalamaması durumunda ise 20 bin doların altına bir düşüş gelebilir.

Yükselen kama, düşüş trendleri sırasında grafiklerde ortaya çıkma eğiliminde olan bir düşüş formasyonudur. Ayı bayrağını andıran model, bir dizi yüksek dip ve yüksek zirveden sonra ticaret aralığının daralmasıyla iki trend çizgisinin birleşmesiyle oluşur. Yükselen kama oluşumunun genellikle potansiyel bir fiyat kırılımının eşiğinde görünen bir düşüş göstergesi olarak ele alındığını belirtmekte fayda var. Ancak bu noktada bazı uyarılar var.

Brandt'ın işaret ettiği gibi, ortaya çıkan ticaret modellerinin çoğu sonunda başka bir şey oluşturuyor. Bu nedenle, yükselen kama modelinin tamamlanarak fiyatın düşeceğinin herhangi bir garantisi yok.

Öte yandan Brandt, dikkat çekici bir şekilde, attığı bir diğer tweet'inde ise BTC'nin bir "din - inanış" olduğunu iddia ederek, en büyük kripto paranın arkasındaki kült topluluğu sorguladığı görülüyor.

Shiba Inu Analizi Gerçekleşti

Daha önce bildirdiğimiz gibi, deneyimli grafik uzmanı Brandt, bundan önce de en büyük ikinci köpek temalı kripto para Shiba Inu (SHIB) için bir ters omuz baş omuz formasyonunun tamamlandığını ifade etmiş ve altcoin'de dikkat çekici bir yükselişin gelebileceği konusunda uyarıda bulunmuştu. Nitekim yatırım efsanesinin analizinin işaret ettiği modeli tamamlayan SHIB yönünü yukarı çevirdi ve hemen hemen beklenen oranda bir yükselişe imza atmayı başardı.

Shiba Inu, yazım sırasında günlükte yüzde 2,12 düşüşle 0,00001578 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article