Yatırım Gurusu Raoul Pal’a Göre Bu Altcoin Ethereum’u Sollayabilir!

2 years ago 78

Yatırım gurusu lakaplı Real Vision CEO'su Raoul Pal, Solana'nın (SOL) potansiyel olarak en büyük altcoin Ethereum'dan (ETH) daha iyi performans gösterebileceğini öne sürdü.

"Çok Daha Başarılı Olabilir"

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, SOL'un ETH karşısında son günlerde yüksek bir seviyeye çıkmasının ve ona göre "çok daha başarılı olma” ihtimalinin yüksek olduğunu düşündüğünü söyledi:

SOL/ETH düşen kanalı kırdı ve düzeltmesini yaptı. Henüz ETH'den daha iyi performans gösterip gösteremeyeceği belli değil, ancak son zamanlarda kaydettiği yüksek seviyeleri geri alacak olursa, büyük olasılıkla çok iyi işler yapacak. Son 4 haftada iyi bir long SOL pozisyon aldım ve daha fazla ETH ekledim ancak SOL'daki yatırımım ETH'ye göre çok daha küçük olsa da yine de önemli.

Pal, dolar paritesindeki fiyatı açısından SOL'un ters bir baş ve omuz oluşumunda gibi göründüğünü, düşüş trendinde büyük bir geri dönüşü işaret eden bir teknik analiz modeli oluştuğunu belirterek, "SOL'de kesinlikle ters baş ve omuz oluşuyor gibi görünüyor" eklemesini yaptı.

Analistler SOL'dan Umutlu

Cantering Clark olarak bilinen anonim kripto para analisti de en büyük Ethereum rakibi olarak gösterilen Solana'da yükseliş bekleyen isimlerden. Analist, 140 binden fazla Twitter takipçisine, doğru piyasa koşullarının SOL'u hem çapraz hem de yatay dirençleri kırdıktan sonra önemli bir ralli yapmasına yardımcı olabileceğini ifade etti:

Piyasalar ETH'nin bu yükseliş baskısını sürdürmesine yardımcı olmaya devam ederse SOL çok daha fazla yükselir. Bir sürü açık faiz ve risk, 50-40 dolardan düşerken oldu. Kısa vadede dibe vurmuş gibi görünüyor, dipten çıkılabilir.

Bir diğer anonim kripto para analisti Pentoshi de SOL konusunda oldukça pozitif. Geçen hafta 580 binden fazla Twitter takipçisine SOL'un 42 dolar bariyerini geçmesiyle 58-60 dolara, hatta 80 dolara kadar gidebileceğini söyledi.

SOL, yazım sırasında 45,96 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine 9'ncu sırada yer alan altcoin son 24 saatte değerini yaklaşık yüzde 13 ve son 7 günde ise yüzde 38'den fazla artırdı.

Read Entire Article