Yatırım Pusulası Görevi Gören Grup Bu Altcoin için Harekete Geçti!

2 years ago 93

Ripple'ın XRP'si kripto para piyasalarındaki büyük satışlara rağmen balinaların gösterdiği ilgide büyük bir artış görüyor. En büyük kripto para Bitcoin (BTC) ve en büyük altcoin Ethereum (ETH), artan satış baskısının ortasında önemli ölçüde düşüp toparlanmaya çalışırken, XRP'nin hızla toplarlandığı görülüyor.

Balinalar XRP Konusunda İyimser

BTC ve ETH fiyatları yazım sırasında son 24 saatte sırasıyla yüzde 2,51 ve yüzde 5,83 düşerken, XRP fiyatı yüzde 0,31 yükseldi. Piyasa uzmanları ve analistler kripto paralarda daha fazla düşüş riskinin bulunduğu üzerinde durarak yatırımcıları uyarıyor. Bununla birlikte, Ripple'ın hizmetlerinin küresel genişlemesi ağın yerel varlığı XRP'ye olan iyimserliği artırıyor.

Zincir üstü (on-chain) veri platformu Santiment'e göre, XRP'yi çevreleyen balina işlemleri verileri 19 Ağustos'un kapanış saatinde büyük bir sıçrama olduğunu gösteriyor.

Balina aktivitesi ve duyarlılığındaki artış, kripto para piyasalarındaki büyük satışlara rağmen balinaların ve yatırımcıların XRP'de yükseliş beklediğini gösteriyor. Ayrıca XRP, Bitcoin ve diğer birçok altcoin'den önce hızla toparlanma sinyalleri veriyor.

Şu anda altcoin'i çevreleyen balina işlemleri 3 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış durumda ve 450'den fazla balina sadece 8 saat içinde 100 bin dolardan fazla XRP işlemi gerçekleştirdi. Bu kadar yüksek XRP işlemlerinin kaydedildiği son zaman, 13 Mayıs'ta Terra'nın (LUNA) neden olduğu piyasa çöküşü sırasında oldu. Ek olarak, Ripple'ın sınır ötesi ödeme çözümünün artarak kullanılması Ripple'ın yeni ortaklıklar yoluyla küresel genişlemesi ve Ripple'ın SEC'in aleyhine davayı kazanma şansı konusunda artan iyimserlik nedeniyle altcoin için piyasa duyarlılığı Nisan ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Perşembe günü Ripple ile Brezilyalı Travelex Bank arasında stratejik bir ortaklık duyuruldu. Banka, sınır ötesi ödemeler için Ripple'ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetini kullanacak. Ayrıca, XRP artık Goldman Sachs, Wells Fargo ve HSBC gibi birçok banka tarafından "dijital para" olarak sınıflandırılıyor. Tüm bunlar, XRP fiyatını artıracak katalizörler arasında yer alıyor. Ayrıca, tüm argümanlar eski SEC yöneticisi Hinman'ın konuşma kayıtlarını açıklayan belgelerle birlikte SEC'in ağır bir darbe alacağına takılıp kalmasından dolayı Ripple'ın SEC karşısında davayı kazanabileceğini gösteriyor.

XRP Güç Gösteriyor

Diğer kripto paralar dağılırken, Ripple'ın XRP'si güç gösteriyor. XRP fiyatı, Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere diğerlerine kıyasla hızlı bir şekilde toparlanma mücadelesinde.

XRP fiyatı, yazım sırasında son 24 saatte yüzde 0,31 yükselerek 0,34 dolara geldi. Piyasaları sarsan son satış dalgasıyla XRP fiyatı 0,39 dolardan 0,33 dolara kadar gerilemişti.

Read Entire Article