Yatırımcılar Dikkat: Balinalar Bu Altcoin’lere Hücum Ediyor!

2 years ago 113

Kripto para birimleri bugün düşüş hamleleri ile ilerliyor ve görünüşe göre balinalar bu durumu bir satın alma fırsatı olarak değerlendiriyor. Balinaların alımları bir satış baskısı oluşturabileceği için yakından takip edilen veriler olarak nitelendiriliyorlar.

Hangi Coin’ler Alınıyor?

Her ne kadar bugün bir geri çekilme yaşanmış olsa da BTC, savaş sebebiyle yaşadığı düşüşün etkilerini çabuk toparladı. WhaleStats verilerine göre balinalar son saatlerde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) ve Chainlink (LINK) gibi kripto para birimlerini satın alıyor.

Bunlara ek olarak elde edilen bilgilere göre çok sayıda balina işlemi gerçekleşmiş olsa da son olarak Bir FTM balinasının alım yaptığı Bitcoin miktarı dikkatleri çekti. FTM balinası, 1.500 adet BTC aldı ve bunun değeri şu anda yaklaşık olarak 58,5 milyon dolar.

Öte yandan başka bir kripto para balinası, 1,4 milyon dolar değerinde 550 adet ETH aldı. Yapılan açıklamalara göre Ethereum son 24 saat içinde en çok alımı yapan kripto para birimleri arasında yer alıyor.

Shiba Balinaları

IntoTheBlock verilerine göre, büyük işlemlerin %82 oranında artmasıyla Shiba Inu balinaları da son 24 saat içinde daha aktif hale geldi. Büyük işlemlerdeki ani artış, genellikle kurumsal oyuncular veya balinalar arasında alım veya satım yapan yüksek aktiviteye işaret ediyor gibi görünüyor.

Yapılan açıklamalara göre en büyük 100 SHIB balinası da portföylerini artırmaya devam ediyor. WhaleStats’a göre bu balinaların ellerinde tuttuğu SHIB bakiyesi %178’in üzerinde artış yaşadı.

Öte yandan Bitcoin 10 Mart’ta 38.796 dolara kadar düştü ve bu sebeple kripto piyasasında toplam 211 milyon dolar değerinde long likidite edildi. BTC yazının kaleme alındığı an itibari ile 39.000 dolar üzerinde işlem görürken Ethereum da 2.600 dolarlık desteği korumak için çabalıyor.

Read Entire Article