Yatırımcılar Dikkat! Bitcoin Düşerken Bu 3 Altcoinde Hareket Arttı!

2 years ago 91

Küresel kripto piyasasında, geçtiğimiz gün içinde önemli hareketler gerçekleşti. Yükseliş dalgası, Bitcoin de dahil olmak üzere çeşitli kripto paraları hareketlendirdi. Bahsedilen değişiklik, Bitcoin, Binance Coin ve diğerlerinin performansını önemli ölçüde etkiledi. Piyasa ivme kazandıkça, önceki direnç seviyelerini yeniden test etmeyi amaçlayacakları düşünülebilir.

Tornado Cash yaptırımları onlara bir şok olarak geldiğinde çeşitli kripto şirketleri tepki gösterdi. TRM Labs yaptığı açıklamada, Tornado Cash eyleminin yaptırımlara uyum için yeni bir zorluk olduğunu söyledi.

TRM Labs, Uniswap, Circle, Aave, vb. gibi şirketler, kripto varlıklara bilgi sağlayıcı olarak hizmet ediyorlar. Verilen bilgiler, bu şirketlerin kurallara uymasına ve olası suç faaliyetlerini takip etmesine yardımcı oluyor. İşlediği bilgiler, cüzdan adreslerini ve sistem için ne kadar risk oluşturduklarını içeriyor. Firma, yeni yaptırımların kripto şirketlerini belirsiz hale getirerek işlerini zorlaştırdığını açıkça belirtti.

Tüm bu olayların gölgesinde Bitcoin, Binance Coin ve diğer bazı altcoinlerin performansını analiz ederek mevcut piyasa durumuna kısa bir genel bakış attık.

BTC İvme Kazanıyor

Bitcoin hareketliliği Şubat 2022'den bu yana bir artış gördü, ancak piyasa istikrarı oldukça azaldı. Son veriler, Bitcoin madencilerinin Temmuz ayında diğer aylara kıyasla %60 daha az BTC sattığını gösteriyor. Son değişiklikler, Bitcoin için zor zamanların sona eriyor olabileceğini gösteriyor olabilir.

Son veriler, Bitcoin'in önemli bir gelişme yaşadığını gösteriyor. En son veriler, kayıpların %0,24'e düştüğünü gösterirken, haftalık veriler, değer arttıkça %3.32'lik bir kazanç olduğunu gösterdi.

Bitcoin için fiyat değeri 24.053.42 dolar seviyesinde seyrediyor. Bitcoin için piyasa değerinin 459.973.173,325 dolar olduğu tahmin ediliyor. Bitcoin'in 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 28.727.267.915 dolar.

BNB Yükselişe Geçti

Binance, uygulamasında ek özellikler sağlayan bazı yeni değişiklikler yaptı. Mevcut bilgilere göre PancakeSwap arama Widget’ini mobil uygulamasına ekledi. Söz konusu değişiklik, daha fazla kolaylık getiren gelişmiş bir kullanıcı deneyimi ile sonuçlanabilir.

Piyasa geliştikçe Binance Coin'in değeri de artış gösteriyor. En son veriler, son 24 saatte %0.34 arttığını gösteriyor. Kripto para için ise yedi günlük veriler %0,13'lük bir kayıp olduğunu gösteriyor.Son değişiklikler BNB fiyat değerini 317,55 dolar seviyesine getirdi. Kripto paranın piyasa değeri yaklaşık 51.264.103.704 dolar. BNB'nin 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 1.033.207.747 dolardı.

CHZ Yükselişte

Chiliz de pazardaki iyileşmenin bir sonucu olarak yükselişte. En son veriler, son 24 saatte %15,47'lik bir artık olduğunu gösteriyor. Muazzam değişiklikler ise haftalık kazançlarını %45,49 seviyelerine getirdi. Hızlı kazanımlar, şu anda yaklaşık 0.209 dolar olan fiyat değerini de artırdı.

CHZ için piyasa değerinin 1.251.783,080 dolar olduğu tahmin ediliyor. Kripto paranın 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 706.391.052 dolar.

ZEC Kazanmaya Devam Ediyor

Zcash, sermaye akışı nedeniyle de olumlu bir eğilim gördü. En son veriler, son 24 saatte %2,25 oranında bir artış yaşadığını gösteriyor. Haftalık veriler ise %1,94'lük bir kayıp gösteriyor. Piyasadaki değişim fiyat değerini 75,01 dolar seviyesine getirdi.

ZEC için piyasa değeri değerinin 1.129.238.272 dolar olduğu tahmin ediliyor. Bu kripto paranın 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 479.580.177 dolar.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article