Yatırımcılar Dikkat: Bu 20 Altcoin’deki Gelişim ve Duyarlılık Artıyor! 

2 years ago 126

Kripto para ve Blockchain ile teknolojinin geleceğine odaklanan ünlü bir Youtube kanalı olan Paul Barron Network duygu ve büyüme verilerine dayalı olarak Mart ayında ilk 20’de yer alan kripto para birimlerini sıraladı. Mart ayında bu kriterler doğrultusunda hangi kripto paralar ilk 20’de yer alıyor bir göz atalım…

İlk 10’da Hangi Kriptolar Var?

Yapılan açıklamalara göre duyarlılıkta Avalanche (AVAX) %75,6 ile ilk sırada yer alıyor. Bunun yanında Terra (LUNA) duyarlılıkta %75,1 seviyesinde bulunurken, gelişimde çok daha iyi olduğu görülüyor. Dolayısıyla analistler Terra için bu durumun iyiye işaret olduğunu ifade ediyor.

Bunlara ek olarak Ripple, duyarlılıkta %74 ve gelişimde %73 seviyesinde bulunuyor. Bu da Ripple’a olan ilginin arttığı şeklinde yorumların yapılmasını sağlıyor. Duyarlılık sıralamasında Oasis Network (ROSE) dördüncü sırada, Tezos (XTZ) beşinci sırada, Chainlink (LINK) altıncı sırada, Algorand (ALGO) yedinci sırada, FTX (FTT) sekizinci sırada, ThorChain (RUNE) dokuzuncu sırada ve Elrond (EGLD) onuncu sırada yer alıyor.

Kripto para birimlerinin duyarlılıklarının yükselmesi, piyasada daha fazla ilgi gördükleri şekilden yorumlanıyor. Ayrıca gelişmelerdeki yükselişin de duyarlılıktaki yükseliş ile birleşmesinin bir artış sinyali olabileceği düşünülüyor.

İkinci 10’da Hangi Kripto Paralar Var?

Grafiklere baktığımızda 11. sırada Flow’un (FLOW) yer aldığını görüyoruz. Ancak duyarlılıkta 12. sırada yer alan Aave’in (AAVE) gelişiminin Flow’un önüne geçtiği görülüyor. Buna ek olarak gelişim konusunda Binance Coin (BNB) ve Polygon (MATIC) hemen hemen aynı seviyede bulunurken, duyarlılık açısından BNB 13. ve MATIC 14. sırada yer alıyor.

Bu noktada listeye giriş yapan Apecoin (APE) oldukla dikkat çekiyor. Duyarlılık açısından 16. sırada yer alan APE, gelişimi konusunda Flow’u bile geride bırakmış durumda.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article