Yatırımcılar Dikkat: Ethereum Balinaları, Bu Altcoin’ler İçin Devrede!

2 years ago 85

WhaleStats, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde Ethereum balinalarının en yüksek miktarlarda satın aldığı kripto para birimlerini sıraladı. Listenin birinci sırasında USDC, ikinci sırasında Serum (SRM), üçüncü sırasında Ethereum (ETH) ve sırasıyla dördüncü ve belinci sırada ise FTX Token (FTT) ve USDT yer aldı.

WhaleStats, Güncel Verileri Paylaştı

Portföyünde oldukça yüksek miktarlarda kripto varlık bulunduran Ethereum balinalarının yaptığı alım-satım işlemlerine ilişkin çeşitli verileri yatırımcılar ile buluşturan WhaleStats, Ethereum balinalarının son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde en çok satın aldığı kripto para birimlerini paylaştı. WhaleStats'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre portföyünde bulundurduğu kripto varlık miktarına göre en büyük 1.000 Ethereum balinası olarak kabul edilen adreslerin bugün gerçekleştirdiği satın alımlar arasında en çok tercih edilen kripto para birimi USDC oldu. Öte yandan Solana tabanlı merkeziyetsiz kripto para borsası Serum'un yerel kripto para birimi SRM de listenin ikinci sırasında yer aldı.

Ayrıca WhaleStats'ın yaptığı paylaşıma göre listenin üçüncü sırasında yer alan kripto para birimi Ethereum (ETH), dördüncü sırada yer alan kripto para birimi FTX Token (FTT) ve beşinci sırada yer alan kripto para birimi ise piyasa değeri en yüksek stabil kripto para birimi USDT oldu.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Kripto para piyasası, Bitcoin'deki değer artışlarının da etkisiyle güne yükseliş ile başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 24.350 doları aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.940 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,21 trilyon dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article