Yatırımcılar Dikkat! Popüler Oyun Şirketi Açıkladı: “Bu Kripto Paranın Bizimle Bağlantısı Yok”

2 years ago 100
 "Bu Kripto Paranın Bizimle Bağlantısı Yok"

Kripto paralar giderek daha fazla kişi tarafından benimsenmeye devam ediyor. Bununla birlikte bu alandaki dolandırıcılık vakaları ve sahte projelerin sayısında da büyük bir artış yaşanıyor.

Öyle ki popüler oyun yazılım şirketi Animoca Brands bugün yeni bir duyuru yayınlayarak kripto para yatırımcılarını uyardı. Animoca Brands, Uniswap V2‘deki yeni bir ERC-20 token’ı “Animoca Brands Metaverse”‘ün şirketler herhangi bir bağlantısı olmadığını açıkladı.

Animoca Brands Yatırımcıları Uyardı

Oyun sektörünün önde gelen yazılım şirketlerinden biri olan Animoca Brands, bugün resmi web sitesi üzerinden bir duyuru yayınladı. Dev şirket yayınladığı bu duyuruda, Uniswap V2 platformunda yayınlanan ve şirketle aynı isme sahip olan token’ın şirketle hiçbir bağlantısı olmadığını açıkladı.

Uniswap V2 platformunda, Animoca Brands Metaverse adlı bir token yayınlandı. Bu token popüler oyun yazılım şirketi ile aynı isme ve aynı logoya sahip. Animoca Brands, bu durumu fark etmesinin hemen ardından yayınladığı duyuru ile birlikte kripto para yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Animoca Brands’ın Açıklamaları

Animoca Brands, gün içerisinde yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

“Halkı bu sahte token’dan ve sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları dahil olmak üzere ilgili faaliyetlerden uzak durmaya şiddetle çağırıyoruz. Bu jetonla veya arkasındaki dolandırıcılarla hiçbir şekilde etkileşime geçmeyin ve bu jetonlardan bazılarını zaten aldıysanız veya satın aldıysanız, gelecekteki dolandırıcılıklara hedef olma riskinizi azaltmak için hemen yeni bir cüzdana geçmeyi düşünün.

Animoca Brands’in meşru ürünleri ve faaliyetleri, şirketin www.animocabrands.com adresindeki internet sitesinde, satış ve lansman gibi faaliyetlerin duyuru sayfasından iletildiği web sitesinde görüntülenebilir. Bir teklif hakkında şüpheniz varsa satın almayın ve bunun yerine lütfen report@animocabrands.com adresine yazın.”

Şirket, ayrıca yaptığı açıklamaların devamında, Animoca Brands ve yürüttüğü projelerinin token satışlarını düzenlemek için asla doğrudan kişilere ulaşamayacağının da altını çizdi.

Read Entire Article