Yatırımcıların Gözdesi Bot Duyurdu: En Çok İlgi Gören Altcoin Sepeti!

2 years ago 97

Kripto para piyasalarında oldukça ünlenen Real Vision Bot, güncel anket sonuçlarını paylaştı.

Altcoin Anket Sonuçları

Bir fikir birliğine varmak için her hafta algoritmik portföy oluşturmak adında anket yürüten Real Vision Bot, güncel verileri paylaştı. Yatırımcıların kripto para piyasalarında yaşanan volatilite nedeniyle geçtiğimiz haftaya kıyasla alım yapma isteğinde azalma yaşandığını belirterek kripto para devleri Ethereum (ETH) ve Bitcoin’in (BTC) arasında bulunduğu bir liste açıkladı. Dünyaca ünlü Bot’un haftalık güncel verileri şu şekilde:

 RealVision Exchange kripto para anketinin en son sonuçları. Listenin 1. sırasında yer alan Ethereum %36 oranında oy ile yatırımcıların en çok ilgisini çeken altcoin. İkinci sırada yer alan kripto para birimi ise %33 oranı ile Bitcoin. İlk beş sıralamasında yer alan diğer altcoinler ise sırasıyla Solana %30, Cardano %30, Quant %30.

Bot’un ilk beş sıralamasına ek olarak %20 oranı ile Polkadot (DOT) yer alırken %20 oranıyla merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink (LINK) altıncı sırada yer alıyor. Ayrıca ankete dayalı en son borsa portföyü dağılımında %18,9 oranıyla Cardano ardından %17,7 ile Quant Network, %11,8 oranıyla Bitcoin, %10,1 ile FTX Token ve %9,45 ile Ethereum geliyor.

Bot'un Özel Portföyü

Anketlerin yanı sıra Real Vision Bot kendi bünyesinde hazırladığı özel bir portföyünü paylaştı. Real Vision Bot’un özel portföyünde daha önce paylaştığı kripto para birimlerinden BTC, SOL ve ETH oranında küçük çaplı bir düşüş yaşanırken Cardano ve Quant Network'ü haftanın kayda değer kazananları olarak vurguladı. Real Vision Bot konu hakkındaki açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

RealVision Exchange kripto para portföylerinin oranlarında bu hafta bir değişiklik yaşandı. Haftanın kayda değer kazananları arasında Cardano ve QNT başı çekiyor. Bitcoin, Solana ve Ethereum hakkında gelen anket sonuçları diğerlerine kıyasla daha karışıktı ve bu nedenle belirtilen kripto para birimlerine verilen ağırlık nispeten azaltıldı.

Read Entire Article