Yetişkin İçerik Platformu Ukrayna’ya Yardım Eli Uzattı! 500 ETH Bağışladı

2 years ago 110
Yetişkin İçerik Platformu Ukrayna'ya Yardım Eli Uzattı! 500 ETH Bağışladı

Yetişkinlere yönelik içerik yayınlayan abonelik tabanlı sosyal medya platformu OnlyFans, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşta Ukrayna’ya yardım eli uzattı. Popüler platform, Ukrayna’yı desteklemek için 1.3 milyon dolarlık ETH bağışı yaptı.

OnlyFans, Ukrayna’ya 500 ETH’lik Bağış Yaptı

Yetişkinlere yönelik içerik yayınlayan abonelik tabanlı sosyal medya platformu OnlyFans, Ukrayna’yı desteklemek için para toplayan merkezi olmayan özerk bir kuruluş olan UkraineDAO‘ya 500 ETH (yaklaşık 1,3 milyon dolar) bağışladığını açıkladı.

Bir OnlyFans temsilcisi, UkraynaDAO’ya yapılan bu bağışın, OnlyFans’ın Ukraynalı-Amerikalı sahibi Leonid Radvinsky liderliğindeki Ukrayna’yı desteklemek için şirketin daha büyük hayırsever çabalarının bir parçası olduğunu söyledi.

Şirket, ülkeyi destekleyen çeşitli insani yardım çabalarına şu ana kadar 5 milyon dolardan fazla para gönderirken ve 15 Mart’a kadar 1 milyon dolarlık ek bağışın gönderilmesini beklediğini söyledi.

OnlyFans CEO’su Ami Gan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bu trajik olayların yaratıcı topluluğumuzun üyeleri de dahil olmak üzere bireyler üzerinde korkunç bir etkisi oldu. Ukrayna ile olan güçlü kişisel bağlarımız göz önüne alındığında, OnlyFans’ta kim olduğumuza doğru gelen ve Ukrayna halkına yardım ve destek almaya odaklanan bir şekilde desteklemek istedik.”

Kripto Para Bağışları 100 Milyon Doları Geçti

UkraineDAO, şubat ayından beri Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polkadot (DOT) ve Dogecoin (DOGE ) kripto para birimlerinde 100 milyon doların üzerinde bağış aldı.

DAO, Rus sanat kolektifi Pussy Riot ve değiştirilemez token (NFT) stüdyosu Trippy Labs tarafından kuruldu ve en büyük bağış 2 Mart’ta 6.5 milyon dolarlık kitle fonlaması NFT satışından geldi.

Bir temsilci, OnlyFans’ın 500 ETH bağışını yaptığı noktada, DAO’nun 1.000 ETH rezerv miktarının yaklaşık yarısında durduğunu söyledi.

Read Entire Article