Yıl Sonu Ethereum Fiyat Hedefini Açıkladı!

2 years ago 83

Kripto para piyasalarında uzun zaman geçiren ve görüşleri çok sayıda yatırımcı tarafından izlenen CEO konuştu. Bitmex CEO'su Arthur Hayes altcoin kralı için 2022 yılının sonuna kadar kaç dolar hedeflediğini açıkladı. Geçmişte birçok tahminde bulunan Hayes bunların bir kısmında başarılı olmuştu. Peki bu seferki hedefi gerçekçi mi? İşte 2022 sonu Ethereum hedefi.

Ethereum Yükselecek

BitMEX CEO'su Arthur Hayes, Bankless ile yaptığı röportajda, Ethereum’da daha fazla yükseliş beklediğini açıkladı. Ona göre mevcut makro ekonomik gelişmelerden daha güçlü bir ETH yükseliş ivmesi var. Hayes, Merge olayının ardından ETH'nin daha az yeni arz üreteceğini söyledi. Gerçekten de madencilerin devre dışı bırakılmasıyla daha az ödül dağıtılacak ve Ethereum’un işlem ücretlerinin bir kısmını yakmasıyla birlikte fiyat deflasyonist aşamaya geçebilecek. En azından kağıt üzerinde durum budur.

Hayes şunları söyledi;

“Ethereum hakkında fikrime göre para kazanıyorum çünkü yapısal akışlar çarpıcı bir şekilde değişiyor ve bu şekilde olumsuz makro ortamın üstesinden gelmek için fiyatın yeterince yukarı çıkmaya istekli olduğunu düşünüyorum. Ethereum ile yatırımı seviyorum”.

Ethereum Fiyat Hedefi

Yaklaşan Ethereum birleşmesi, yılın en heyecan verici kripto olaylarından biri olarak adlandırılıyor. 13 (veya 15’e kadar) Eylül'de, Ethereum'un mevcut iş kanıtı konsensüs mekanizmasının yerini hisse kanıtı (proof-of-stake) alacak. Bu durum Ethereum ağını gelecekteki kullanımı için daha sürdürülebilir ve enerji verimli hale getirecek.

Merakla beklenen ETH birleştirme dağıtımını yayınladıktan sonra, ETH ihracı 13.000'den 1.600'e düşecek. Birleşme sonrası ETH tokenlerinin kıtlığının, Ethereum fiyatını 3.000 dolara çıkaracağını düşünen CEO, kabaca %100 yükseliş bekliyor. Hayes, Ethereum'un tüm büyük DeFi merkezlerinin ve faaliyetlerinin çekirdeği olduğunu ve bir kripto fiyat durgunluğundan sonra bile hala yoğun bir kullanım yaşadığını ekledi.

Hayes, Ethereum için yükselişin kaçınılmaz olduğuna inanıyor;

“Bana DeFi kullanımının ihraçla birlikte uçurumdan düştüğünü söylemediğiniz sürece, talebin arzdan daha büyük olduğunu söylüyorsunuz, bu nedenle bence fiyatın yükselmesi gerekiyor".

Hayes her zaman aktif bir kripto savunucusu olmuştur ve özellikle Ethereum için cesur fiyat tahminleri ile sürekli gündemde kaldı. Yakın geçmişte ETH fiyatı için 10.000 dolarlık hedef veren isim, bu konuda çok sayıda blog yazdı.

Read Entire Article