Yine Durdu! Güvenli Açığı Altcoinde Satışa Neden Oldu! Hacim Yüzde 50 Arttı!

1 year ago 59

Kripto para piyasaları günün her saati açıktır herhangi bir sorunda ilgili altcoinlerin sabahı beklemeden düştüğünü görürsünüz. Bu yüzden kripto para piyasaları 7/24 açık olduğu kadar da acımasızdır. Geçmişte de benzer bir sorun yaşayan popüler altcoin bugün yine gündemde. Hacim hızla artarken fiyatı %5’in üstünde düştü.

THORChain (RUNE)

THORChain, olası bir güvenlik açığı raporlarını incelediğini belirtti. Likidite platformu şu anda iddiaların doğruluğunu değerlendirmekte ve doğrulamaktadır. RUNE, 24 saat içinde %5 değer kaybettikten sonra yazı hazırlandığı sırada yaklaşık 1,3 dolardan alıcı buluyor. THORChain bugün yaptığı duyuruda olası bir güvenlik açığıyla ilgili incelemelerini devam ettirdiklerini yazdı. Platform bir soruşturma yürütürken işlemlerin ihtiyaten askıya alındığını söyledi. THORChain şu anda iddiaların doğruluğunu değerlendiriyor ve doğruluyor.

Henüz hata ve detayları hakkında bilgi verilmemiş olsa da müşteri varlıklarının kaybolmaması için durdurulan işlemler halen yeniden başlatılmış değil. XDEFI Wallet'a göre, kullanıcılar cüzdanın takas ve köprü hizmetlerini kullanmak için diğer sağlayıcıları kullanmaya devam edebilir. THORChain, gözetim dışı cross chain takaslarını mümkün kılan merkezi olmayan bir likidite ağıdır.

RUNE Coin Yorum

PoS tabanlı THORChain, geçen yıl Ekim ayında da kritik bir hatadan dolayı durdurulmuştu. Biz popüler kripto paralar içinde Solana’nın benzer sorunlar yaşadığını gördük ve bu durum daha büyük tartışmaları beraberinde getirmişti. Kesinti 20,5 saat gibi uzun bir süre boyunca devam etti. Bir blockchain sürekli aktif olarak faaliyetine devam etmek zorunda. Bu tarz sık kesintilerin yaşanıyor olması ilgili projeye olan güveni de olumsuz etkilemektedir. Temmuz 2021'de yaşadığı istismarda da ağın durduğunu hatırlamak gerekiyor. RUNE Coin yatırımcılarının canı son kesintiyle birlikte artık daha da sıkıldı.

Peki fiyat cephesinde son durum ne? Bu problem uzun süre devam ederse RUNE fiyatının 1,17 dolar seviyesine kadar düştüğünü görebiliriz. Son durak psikolojik destek seviyesi 1 dolar olacaktır. Bunun da altında RUNE yeni dip bulmaya çalışacak.

Read Entire Article