Yok Artık! Simpsonlar’dan İnanılmaz XRP Tahmini! Daha Önce Her Şeyi Bildiler

2 years ago 77

SEC-Ripple (XRP) arasındaki dava devam ederken, komplo teorileri ve yaptığı doğru tahminlerle bilinen Simpsonlar dizisi gizemli bir şekilde XRP fiyat tahminini açıkladı.

Simpsonlar, XRP'ye de El Attı!

ABD'nin en çok izlenen animasyon  komedi dizilerinden Simpsonlar senaristlerinin gelecekteki olayları tahmin etme konusunda artık ünlü bir hünerleri var.  BBC'nin Newsbeat radyo programı ekibine konuşan dizinin yazarları bu durumun, birçok kişinin tahmin ettiğinin aksine komplo teorileri ile alakalı olmadığını, dizide birçok konuda geleceğe dair tahminler yapıdığı için bunların gerçekleşmesi olasılığının yüksek olduğunu iddia ediyor. Newsbeat'e konuşan dizi yazarlarından Al Jean bu duruma, "Eğer yeteri kadar tahminde bulunursanız yüzde 10'u doğru çıkar" diyerek açıklık getiriyor. Ancak, ortada çok gizemli bir durum var. Dizi, Disney'in Fox'u satın almasından Donald Trump'ın başkanlığına, başkanlık seçimleri sırasında hatalı oylama makinelerin suçlamalarına kadar her şeyi öngördü.

Dizi ayrıca, kripto paralara dair de tahminler yapıyor. 2 Mart 1997'de ilk kez yayınlanan 8. sezonun 17. bölümünde, 'Crypto Barn' adlı bir yer ilk kez ortaya çıktı. Bu yer, 'Kod' ve 'gizli kod' ile ilgili işaretlerle kapalıydı. Akıllara durgunluk veren bir anda, bu bölüm kripto para birimlerinin ortaya çıkmasından 10 yıldan fazla bir süre önce yayınlandı.  Simson yazarları ilginç bir şekilde XRP fiyatına dair de çarpıcı bir thaminde bulundu. Dizi, XRP'nin fiyatının 589 dolara ulaşacağını iddia etti. Dizide ayrıca XRP hayranlarını büyüleyen başka bölümler de oldu. Bir sahnede Homer'ın menajerine günümüzün kredi kartı veya Vısa kartlarına tıpatıp benzeyen bir kart sunuldu. Bu kart, sihirli bir kutuda sunuldu. Bu durum, XRP topluluğunun  XRP gibi kripto para birimlerinin kendi kredi kartlarına sahip olacağına dair bir tahmin olduğunu söylüyor.

Ripple CEO'su: ABD, G20'nin Gerisinde!

Ripple'ın CEO'su Brad Garlinghouse, çoğu kripto para şirketinin düzenlemelere uymaya istekli olduğunu söyledi. Yönetici, gelişmekte olan endüstrinin daha iyi bir konuma gelmesine yardımcı olmak için neyin düzenlenmesi gerektiğine dair daha net bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu da sözlerine ekledi. Ripple patronuna göre, sektördeki insanların büyük çoğunluğu oyunu kurallara göre oynamak istiyor. Ancak, kuralların ne olduğu konusunda netlik bulunmuyor. CEO, ele alınması gereken bir diğer düzenleyici sorunun, düzenleyicilerin farklı şirketler için farklı yaklaşımlar kullandığı için tutarlılık eksikliği olduğunu da dikkat çekti

[caption id="attachment_178433" align="aligncenter" width="2560"]  [/caption]

Garlinghouse'a göre, Amerika Birleşik Devletleri kripto para birimi düzenlemeleri konusunda diğer G20 ülkelerinin çok gerisinde. Garlinghouse, birkaç G20 ülkesinin kendi yetki alanlarındaki kripto faaliyetlerini regüle ettiklerini ve sektörün ileremesi için gerekli regülasyonları bulduğunu da sözlerine ekledi. Ancak aynı şeyi ABD için söylemek mümkün değil.

Read Entire Article