Yüksek Potansiyelli 11 Altcoin! Kripto Kahininin Favori Listesi!

2 years ago 126

Şu saat itibariyle kripto para piyasalarında tam 18.442 farklı proje bulunuyor. Seçenekler fazla olunca kafalar tabii ki karışıyor. Bu projelerin arasında yüz 1000 fiyatlama yapabilecek olanlarda var, yatırımcısını dolandırıp ortadan kaybolacak olanlarda. Peki binlerce proje arasından nasıl seçim yapabiliriz?

Bunun için popüler analistlerin paylaştığı projeleri incelemek faydalı olabilir. Fakat bilmelisiniz ki fenomenler tarafından paylaşılan bu projelerin birçoğu sadece reklam amaçlı pompalanıyor. Yani bu listeyi okuyup direkt yatırım yapmanız mantıklı değil. Kesinlikle kendiniz de detaylı araştırmalar yapmalısınız.

Cardano (ADA)

Popüler kripto kanalı Altcoin Daily, tarafından paylaşılan ve yüksek potansiyelli ilan edilen ilk altcoin Cardano (ADA)’dur. Coinbase, Coinbase’de tutulan ADA’lar için %3,75 teklif vererek ADA stake ödüllerini desteklemeye başladı. Bu aslında çok büyük bir anlaşma ve ADA getirilerinin son birkaç dönemde %4,1 ile %4,3 arasında olduğu düşünüldüğünde şaşırtıcı derecede yüksek bir orandır.

Bu APY, Coinbase kullanıcılarına ADA satın almak için başka bir neden sağladığından ve genel kripto benimsemesine yardımcı olacağından ADA’nın fiyat hareketine yardımcı olacaktır. En azından Altcoin Daily analistleri böyle düşünüyor.

Avalanche (AVAX)

İkinci altcoin ise Avalanche (AVAX). Coinbase Cloud, Avalanche geliştirici araç paketini başlattı. Bu web3 geliştirici merkezi Coinbase’in direkt olarak Avalanche ekosistemini desteklemesi anlamına geliyor.

Coinbase cloud bir Avalanche genel doğrulayıcı düğümü çalıştırıyor. Bu aynı zamanda AVAX ağ katılımcılarının AVAX tokenlerini Coinbase Cloud ile stake etmelerine ve blockchaindeki işlemleri doğrulamak için yetki vermelerine olanak tanır.

Polkadot (DOT) ve Acala Token (ACA)

Polkadot (DOT) ve Acala Token (ACA) listenin 3 ve 4’üncü sırasında yer alıyor. Özellikle, Polkadot parachainleri ve VC’ler, 250 milyon dolarlık Acala USD ekosistem fonu başlatmak için bir araya geldi. Acala, çatalsız yükseltmeleri ve özel optimizasyonları destekleyen, ölçeklenebilir, yüksek verimli bir Polkadot parachain’dir. Ekosistemi, DeFi kullanım durumları için açıkça optimize edilmiştir ve teminatlı AUSD stablecoin’inden ilham alan üreticinin etrafında toplanmıştır.

Acala, AUSD’yi doğal olarak zincirler arası birlikte çalışabilir bir varlık olarak tasarladı, yani tüm Polkadot ve Kusama ekosisteminde paketlenmeye gerek kalmadan kullanılabilir. Acala’nın hedefi, AUSD’nin Polkadot ekosistemi için birincil stablecoin haline gelmesidir. Ekosistem fonunun amacı, Polkadot ve Kusama ekosisteminde ürün ve hizmetler oluşturan erken aşamadaki ekipleri desteklemek ve yatırım yapmaktır.

Loopring (LRC) ve Immutable X (IMX)

Bir sonraki haber Loopring (LRC) ve Immutable X (IMX) ile ilgili. Gamestop Ethereum NFT pazaryeri betası, bir Loopring entegrasyonu ile başlıyor. Gamestop’un Ethereum NFT pazarı, Immutable X (IMX) ile birlikte Loopring’in layer2 teknolojisini destekleyecek. Bunların her ikisi de kaliteli Ethereum layer2 çözümleridir.

Analistle bu iki kripto paranın da değerlenebileceğini düşünüyor.

Yuga Labs

Yuga Labs, Board Apes’in arkasındaki ekiptir. Andreessen Horowitz tarafından yönetilen devasa finansman turunda 4 milyar dolar değerlemeye ulaştılar. Topladıkları 400 milyon doların büyük bir kısmını kendi Metaverse hedefleri için harcayacaklar.

ApeCoin ciddi prim yaptı ve bu haberin ardından yeniden toparlandı. Board Apes, Mutant Apes ve Kennel Club, temelde Yuga Labs altındaki NFT markalarının oyunda işlevselliğe sahip olacak.

Cronos (CRO) ve Everyrealm

Bahsedilecek bir sonraki altcoin Cryptocom veya Cronos (CRO), bildiğiniz üzere tokenin ismi yakın zamanda değişti. Bu yıl FIFA Dünya Kupası’na sponsor olacaklar. Kripto para borsası dünyanın en büyük futbol markalarından biri olan profesyonel futbol organizasyonu FIFA ile bir anlaşma yaptı. Adını çok fazla insana duyuracak.

Listedeki bir sonraki altcoin Everyrealm. Will Smith gibi, The Weeknd ve diğer büyük ünlüler Everyrealm adlı bir NFT metaverse’i destekliyor. Ünlüler metaverse merkezli startup’a akın ediyor. Everyrealm, başlangıçlarında Will Smith, The Weeknd, Mark Anthony ve Everyrealm serisine eklenen diğerleri de dahil olmak üzere yeni bir ünlü yatırımcı turunu duyurdu. Fon toplamını 62,5 milyon dolara ulaştı.

Bitcoin (BTC) ve Decentraland (MANA)

Florida eyalet vergileri için Bitcoin’i kabul edecek. Vali Desantis, devlet kurumlarını, işletmelerin kripto para biriminde vergi ödemeleri yapmasına nasıl izin verileceğini araştırmalarını istedi. Elbette Bitcoin (BTC)’siz bir yatırım sepeti düşünülemez.

Listede bahsedilecek son kripto para ise Decentraland (MANA)’dır. Decentraland ilgiyi Metaverse Moda Haftası öncesinde kendine topladı. Dünyanın ilk Metaverse Moda Haftası başlamak üzere, elbette Decentraland’da olacak. Etkinlik Decentraland’ın lüks Moda Bölgesi’nde gerçekleşecek ve moda dünyasından Dolce Gabbana, Tommy Hilfiger gibi büyük isimleri ağırlayacak. Birkaç dijital moda markası sanal olarak sergilenecek.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article