Yükselişi Bilmişti, Şimdi Yeniden Konuştu! Bitcoin ve Altcoinler İçin Şok Edici Hedef!

1 year ago 136

Bitcoin fiyatı 15.500 dolardan tam 7800 dolar yükseldi. Dipten başlayan toparlanma yüzde 50’ye ulaştı. Kral kripto para birimi için ralliyi önceden tahmin eden isim güncel piyasa görünümünü takipçileriyle paylaştı. Artık Capo gibi ayılar değil, yükselişi bilen boğaların zamanı başlamış olabilir. Peki popüler ismin hedefi kaç dolar?

Bitcon En İyi Uzman Yorumu

Son büyük Bitcoin rallisini önceden gören popüler analist güncel piyasa görünümünü paylaştı. Kaleo takma adıyla bilinen isim yüzbinlerce takipçisine kripto paraların geleceğiyle ilgili ipuçları veriyor. Piyasada karamsarlık hakimken yeniden yükselişin başlayacağını söyleyen isimler risk iştahı arttığından dolayı popülerliğini katlıyor. Peki Kaleo bugün birkaç saat önce yaptığı güncellemede neler söyledi?

“Dün uzun vadeli kırılımı gördük. 30 bin dolara doğru ivmelenme yakında başlıyor. Bu kırılma için HTF trend kırılmasından sonra Mart / Nisan 2019'da gördüklerimize benzer bir kurulum bekliyoruz. Kırılma eviyesinin biraz üzerinde birkaç günlük birikim, ardından yaklaşık 30.000 dolara kadar giga god candle sıkışması göreceğiz.”

Yukarıda gördüğünüz grafik Kaleo’nun 2019 yılına dair bahsettiği giga god candle sıkışması örneğidir. Aşağıdaki grafikte ise Bitcoin’in mevcut kurulumunu görüyoruz. Eğer Kaleo yine haklı çıkarsa altcoin yatırımcılarının yüzü fazlasıyla gülecek.

Kripto Paralar Yükselecek Mi?

2022 yılı korkmak için doğru bir zamandı ve 2023 yılı artık aşırı korkunun silinmeye başladığı dönem olacak. Fed faizlerde tavana yaklaştı ve artık kripto para piyasalarının rahatlamaya başlayacağı günler geliyor. Ocak ayındaki ralli de bunun fiyatlamasına benziyor. Bitcoin’in yaşadığı yükseliş eğer birkaç ay daha devam ederse çoğu altcoinin bugün olduğu seviyelerden 3-4 kat daha değerli hale geldiğini görebiliriz. Kaleo tarafından bahsedilen 30.000 dolar seviyesi ise altcoin yatırımcılarının gerçekten şok edici hedeflere ulaştığı günleri geri getirecek.

Aşırı satışlar kripto paraların çoğunu tarihi dip seviyelerinin altına itmişti. Ancak bugünlerde Aralık ayına göre %300’den fazla artan altcoinler var. Kripto paralar için en büyük fiyat katalizörü Bitcoin’in yaşadığı yükselişler olmuştur.

Read Entire Article