Yüzde 100 Artış Yaşamıştı! Metaverse Altcoin Yükselişe Devam Eder Mi?

2 years ago 103

Mayıs ve haziran ayı özellikle altcoinler için yıkıcı olmuştu. Birçok altcoin kritik seviyelerin altına düştü. Ancak temmuz ayındaki toparlanmayla Bitcoin 24.000 doları aşması neredeyse tüm altcoinlerin dip bölgelerden çift haneli kazançlar elde etmesini sağladı. Popüler metaverse altcoin de bunlardan biriydi. Peki bundan sonra ne olacak?

The Sandbox (SAND)

Sandbox'ın yerel tokeni SAND mayıs ayının en yüksek seviyelerine geri döndükten sonra nihayet direnci yeniden test etti. Bu, SAND'ın haziran ortasındaki dip seviyesinden %100'e kadar yükseldiği son dört haftadaki yükseliş performansından kaynaklanmaktadır. SAND, makro düşüş eğiliminin Kasım 2021'de başlamasından bu yana birden fazla geri dönüş yaşadı. Ancak, en son toparlanma en büyük rallilerden birini temsil ediyor.

SAND'ın aşırı satıldığı ve yükseliş düzeltmesi için geciktiği düşünüldüğünde bu şaşırtıcı olmayabilir. SAND yazı hazırlandığı sırada 0.236 Fibonacci seviyesinin yakınında bir miktar aşağı yönlü baskı yaşamaya başladı. Kripto para yatırımcıları fiyat için daha fazla yükseliş bekliyor.

SAND Fiyatı Yükselir Mi?

Kripto para piyasalarındaki korku azalmaya devam eder ve haziran ayının son ayı döngüsünün dibi olduğu Temmuz kapanışıyla tasdiklenirse SAND fiyatı daha da yukarı gidebilir. SAND'ın Haziran ortasından bu yana güçlü toparlanmasının arkasındaki nedenlerden biri, The Sandbox'ın piyasa değerine göre metaverse projeleri listesinin başında yer almasıdır. Bu ayrıcalık, statüsü sayesinde daha fazla yatırımcıyı daha hızlı çekebileceği anlamına gelir.

18 Temmuz'da 1,02 milyar dolarlık tokenin taşındığı göz önüne alındığında SAND'ın hacmi zirveye ulaştı. Ancak 21 Temmuz itibariyle hacim neredeyse yarı yarıya düştü ve buna rağmen aktif adres sayısı artmaya devam etti.

SAND'ın 19 Temmuz'daki hacim artışı, cüzdanlardan taşınan varlıklardaki artışla birleşiyor. En iyi adreslerin elindeki arz 19 Temmuz ile 20 Temmuz arasında %0,33 daha da düştü, yani satış baskısı devam ediyor.

SAND'ın adreslerdeki dengeye göre tedarik dağılımı, son geri çekilmenin devam eden satış baskısına rağmen neden zayıf olduğunu açıklıyor. 100.000 ila 10 milyon SAND tutan adreslerin birikimi artıyor.

Popüler metaverse altconini geleceği kripto para piyasalarındaki genel duygu durumuna bağlı görünüyor. Yatırımcılar 1,5 dolar bölgesinin kırılması halinde 2,1 ve 2,5 dolar seviyelerini hedefleyebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article