Yüzde 1000 Potansiyelli 5 Altcoin! Mart Ayının Yıldızı Olabilirler!

2 years ago 131

Değişken piyasa koşullarının faydalarından biri, potansiyeli yüksek projeleri çok daha düşük maliyetle sepetinize ekleyebilmektir. Aynı zamanda size kısa vadeli satış imkanları sunar. Volatilitenin yüksek oluşu size hiçbir projeye aşık olmama fikrini aşılar. Çünkü sürekli birkaç projeye yatırım yapar ve kar satışlarından kaçınırsanız, büyük ihtimalle zarar edersiniz.

Uzun Vadeli Altcoin Yatırımı ve Zengin Olmak

2017 yılında aldığım ekran görüntülerine göz atıyorum. O günün popüler ve yüksek potansiyelli olduğu konuşulan altcoinlerinin önemli bir kısmı yok olmuş. Eğer bunlarda kar satışı yapmasaydım paramın büyük kısmını 3-4 yıl beklememe rağmen kaybetmiş olacaktım. Popüler analistlerin paylaştığı projelere de bu pencereden bakmak gerekiyor. Birkaç yıl hodl sizi her zaman zengin etmez.

Altcoin Buzz, sosyal medyaya yoğun olarak takip edilen bir kanal ve takipçilerine yüksek potansiyelli 5 altcoin paylaştı. Bunların Mart ayında ciddi kazanç fırsatları sunabileceğini düşünüyorlar. Veya bir kısmını sadece gizli reklam olarak paylaşıyor da olabilirler. Her ihtimale karşın uyarımızı yineliyor, çok detaylı araştırmalar yapmadan yatırım kararı almamanızı tavsiye ediyoruz.

Yüksek Potansiyelli 5 Altcoin

Altcoin Buzz, tarafından paylaşılan ve yüksek kazanç potansiyeli olduğu söylenen projelere sırasıyla göz atalım. Buradaki görüşler Altcoin Buzz, analistlerinin yorumları olduğu için temkinli olmanızda fayda var.

Efinity Token (EFI)

Listede adı geçen ilk altcoin ise Efinity (EFI). Deflasyonist EFI Token tarafından desteklenen ağ, kendini aşağıdaki özelliklerle tanımlıyor.

  • Çevreci
  • Ölçeklenebilir
  • Oyunlar, şirketler ve içerik oluşturucular için kullanımı basit. (NFT vs)

EFI, piyasa değerine göre 472. sırada yer alıyor. Fiyatı 0,35 dolar ve piyasanın geri kalanıyla birlikte düştü. Mart onlar için yoğun bir ay olacak, ana ağları Polkadot parachain’e dahil olacak.

Cosmos (ATOM)

Cosmos, blockchain endüstrisinin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözen bir proje olarak kendini gösteriyor. Bağlı blockchainlerden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” çalışma kanıtı protokollerine karşı bir panzehir sunmayı amaçlıyor.

Cosmos, çeşitli blok zincirleri arasında köprü kurar ve blok zincirlerinin interneti olarak adlandırılır. Yani Cosmos, bir hisse kanıtı konsensüs mekanizması olan bir PoS’lu katman 1 protokolüdür. Kullanıcılara likidite eklemenin yanı sıra çifte ödül kazanırlar, ayrıca ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı olurlar. Ağdaki likidite özellikle daha küçük bölgeler için artacak ve bunun da ATOM’un fiyat performansına çok güzel bir şekilde yansıyacağı düşünülüyor.

Evmos (EVM)

Evmos, Cosmos ekosisteminde merkezi olmayan bir hisse blockchain kanıtıdır. Ethereum Sanal Makinesi (EVM) tabanlıdır, yani Ethereum ağıyla tamamen uyumludur.

Bu, stake blockchaininin bir kanıtıdır. Evmos, Ethereum’un EVM’si ile uyumludur ve Cosmos üzerinde oluşturulmuş ve çalışan bir Ethereum kopyası olarak kabul edilir. Bu, Evmos’u Ethereum’dan Cosmos ekosistemini keşfetmeye giriş noktası yapar. 2 Mart’ta Evmos ana ağını başlattı.

Elrond (EGLD)

Elrond, parçalama (sharding) kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir blockchain protokolüdür. Proje kendisini fintech, merkezi olmayan finans ve Nesnelerin İnterneti’ni içeren yeni internet için bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor. Akıllı sözleşme yürütme platformunun saniyede 15.000 işlem, altı saniye gecikme ve 0,001 ABD doları işlem maliyeti kapasitesine sahip olduğu bildiriliyor.

Yani hızlı, ucuz ve şimdilik sorunsuz görünüyor.

THORChain (RUNE)

Listedeki son proje THORChain‘dir. THORCHain, kullanıcıların bu süreçte varlıklarının tam velayetini kaybetmeden kripto para varlıklarını çeşitli ağlar arasında kolayca değiş tokuş etmelerini sağlayan merkezi olmayan bir likidite protokolüdür.

Ana ağ, mevcut blockchaini geride bırakarak bir hard fork ile başlayacak. RUNE, küresel karmaşaya ve puslu havaya rağmen son iki haftada ciddi artış yaşadı.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article