Yüzde 140 Arttı! Bu Altcoin, Piyasaya Meydan Okuyor!

2 years ago 85
Son 8 Günde Yüzde 140 Arttı! Bu Altcoin, Piyasaya Meydan Okuyor!

Kripto para piyasası son günlerde oldukça yüksek volatilite ile işlem görmeye devam ediyor. Öyle ki lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz günlerde hızlı bir artış başlattı ve 45.000 dolar seviyesine yaklaştı. Bununla birlikte kripto para piyasası da yükselişe geçti.

Ancak daha sonra Bitcoin ve altcoin‘lerde geri çekilme yaşandı. Dün akşam saatlerinde ise Bitcoin’de yeni bir artış başladı ve fiyat 45.000 doların da üzerine yükseldi. Bu Artış altcoin’leri de etkiledi ancak bu altcoin son 8 günde piyasaya meydan okudu ve rekor bir artışa imza attı.

Bu Altcoin %140 Arttı

Kripto para piyasasında yaşanan artışlarla birlikte popüler bir altcoin son 8 günde güzel bir artış yakaladı ve piyasaya meydan okudu. Piyasa değer bakımından en büyük 50. kripto para birimi olan Waves (WAVES), son dönemde yatırımcılarını sevindirmeyi başardı.

Bitcoin’in 45.000 doların üzerine çıkmasıyla birlikte hızına hız katan popüler altcoin, geçtiğimiz hafta 8.5 dolar seviyesinde işlem görürken, hafta içerisinde 19 doların da üzerine yükselmeyi başardı.

Waves (WAVES) fiyatında yaşanan bu inanılmaz artış son 8 günde %140’lık bir değeri işaret ediyorken popüler altcoin an itibarıyla artışını sürdürmeye devam ediyor.

Waves (WAVES) Güncel Durum

Waves (WAVES), son 8 günde gösterdiği performans ile birlikte yatırımcılarını sevindirmeye devam ediyor. Popüler altcoin, geçtiğimiz gün Bitcoin’de yaşanan artışla birlikte ivme kazandı ve 9.30 dolar seviyesinin de üzerine yükseldi.

Bitcoin ve altcoin’ler yeniden kırmızıya dönerken Waves, kripto para piyasasında artış yaşayan nadir varlıklar arasında yer alıyor.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler altcoin Waves (WAVES), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %3.67’lik bir artışla 18.15 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article