Yüzde 141 Artmıştı! UMA (UMA), Waves (WAVES), Loopring (LRC) Yorumları ve Güncel Seviyeler

2 years ago 122
Yüzde 141 Artmıştı! UMA (UMA), Waves (WAVES), Loopring (LRC) Yorumları ve Güncel Seviyeler

Kripto para piyasası yatay olarak hareket etmeye devam ediyor. Bitcoin ve pek çok altcoin’de durum böyleyken, bu makalemizde UMA (UMA), Waves (WAVES) ve Loopring‘i (LRC) ele alacağız.

UMA (UMA)

Geçtiğimiz haftalarda hızlı bir artış başlatarak kripto para piyasasına meydan okuyan UMA, bu artışla birlikte yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Öyle ki altcoin, 1 Mart itibarıyla 24 saat içerisinde %141’in üzerinde artışla inanılmaz bir performans sergiledi.

UMA grafiğine bakıldığında altcoin’in 28 Şubatta 4.75 dolar seviyelerinden işlem görürken ani bir artışla birlikte 11.49 dolara kadar yükseldiği görülüyor.

Daha sonrasında, UMA (UMA) fiyatı bu seviyeden düşüş başlatarak 7 dolar seviyelerine kadar geriledi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla ise UMA, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %7.15’lik bir düşüşle 7.81 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Waves (WAVES)

Son birkaç gündür artışını sürdürmeyi başaran Waves‘e baktığımızda ise popüler altcoin kripto para piyasasında son 1 hafta içerisinde en çok artış gösteren altcoin olarak karşımıza çıkıyor.

Öyle ki Waves, 6 Mart tarihinde 18.3 dolar seviyelerinde işlem görürken, ani bir artış başlattı ve ilk olarak 24 doların ve daha sonra 30 doların üzerine yükselmeyi başardı.

Waves 18.3 dolar seviyesinden 30 doların üzerine yükselerek %66’lık bir artış yakaladı ve inanılmaz bir performansa imza attı. Ayrıca Waves’te yaşanan bu artış pek çok yatırımcının ilgisini çekmeyi başardı.

Popüler altcoin Waves (WAVES), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %4.04’lük bir artışla 27 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Loopring (LRC)

Son olarak Loopring‘e (LRC) baktığımızda, popüler altcoin son zamanlarda kötü performans sergilemeye devam ediyor. Öyle ki Loopring, son bir hafta içerisinde sert düşüşler kaydetti.

Yaşanan bu düşüşlerle birlikte LRC, 7 Mart tarihinde hızlı bir artış başlattı ve 0.67 dolar seviyesinden 0.76 dolar seviyesinin de üzerine yükselmeyi başardı.

Ancak artış çok uzun sürmedi ve Loopring yeniden düşüşe geçti. Yaşanan bu düşüşle birlikte fiyat 0.69 dolar seviyelerine kadar gerileme kaydetti. LRC, şimdi bir süredir yatay olarak hareket etmeye devam ediyor.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Loopring (LRC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.42’lik bir düşüşle 0.70 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article