Yüzde 21 Yükselebilir! Düşüşte Ralli Beklenen Altcoin!

2 years ago 91

Kripto para piyasaları tatsız seyrine devam ediyor. Kral kripto para birimi halen 20.000 doların altında alıcı buluyor. Bugün erken saatlerde 20.000 doların üzerine çıkan Bitcoin son 4 saatte 19.680 dolara kadar düştü. Piyasadaki belirsizlik devam ederken en büyük kripto paralar arasında yer alan bu altcoin kısa vadede %21’lik büyüme gösterebilir. Eğer bunu başaramazsa 14 dolarlı seviyelere kadar düşme riski de bulunuyor.

Avalanche (AVAX)

26 Ağustos'ta AVAX/USDT çifti aylık 20,6 dolarlık desteği deldi. Ancak, yeniden test sonrası düşüş, 0.786 Fibonacci düzeltme seviyesi tarafından durduruldu. Ayrıca, son dört gün içinde popüler altcoin 20,6 dolar seviyesini aştı. Yazı hazırlandığı sırada ise AVAX fiyatı 19,72 dolar seviyesinde bulunuyor. Günlük işlem hacmi ise 367 milyon dolara ulaşarak %80’lik bir artış gösterdi. Güne %5 kazançla devam eden altcoin 5,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 16’ncı kripto para konumundadır.

135 dolar sınırına kadar dayanan AVAX son 1 yılda oldukça zor günler yaşadı. Peki ilerleyen günlerde en hızlı Ethereum rakiplerinden biri için parlak bir gelecek görünüyor mu? Yatırımcıları neler bekliyor?

Avalanche (AVAX) Yorum

29 Ağustos'ta, V şeklindeki düzeltme Avalanche fiyatını 0.786 FIB'ye düşürdü. Önemli bir destek seviyesi olmasına rağmen, bu tür uzun düzeltmeler, Haziran-Temmuz toparlanması sırasında elde edilen yükseliş güvenini zayıflatıyor. Ayrıca, alıcılar geçen haftadan bu yana fiyatı 18,5 dolarlık destek seviyesinin üzerinde tutmakta zorlanıyor. Buna rağmen son dört günde %7,8'lik bir kazanç kaydeden AVAX daha fazla kayba direniyor.

Ayrıca, artan hacim aktivitesine sahip ardışık dört yeşil mum, piyasada sürekli satın alma olduğunu gösteriyor. Alıcılar bu ivmeyi korumaya devam ederse, fiyat 21,5 dolar seviyesindeki direnci kırmak için gerekli gücü bulabilir. Bu yükseliş kırılması, potansiyel toparlanma için ilk sinyali sunacak ve boğa rallisini ilerletmek için daha sağlam bir zemin arayacak. Olası toparlanmanın AVAX fiyatını 26 dolar seviyesine kadar taşıması olasıdır. Bu da %21’lik bir toparlanmaya işaret ediyor.

Aksine satıcılar kontrolü ele geçirirse 18,5 dolar desteğinin altındaki kapanışlar fiyatı 16,5 dolara kadar çekebilir. Sonrasında ise hedefleri 14,6 dolar olacaktır.

Read Entire Article