Yüzde 24 Düşüşe Hazır Olun! Popüler Altcoin İçin Volatilite Artabilir!

2 years ago 93

Rusya, Ukrayna gerilimiz yetmezmiş gibi şimdi de piyasaları olası Çin savaşı baskılıyor. Bitcoin ise 23.000 dolardan alıcı buluyor. Uçak tek parça halinde Tayvan’a indiği için Bitcoin yeniden 23.000 doların üzerine çıktı. ABD hisse senedi piyasaları da toparlanıyor. Fakat bu altcoin çift haneli bir geri çekilmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Theta Network (THETA)

Kripto paralar adeta birer hisse senedi gibi davranıyor ve küresel ölçekte piyasaları etkileyecek gelişmeler dakikalık olarak fiyatlanıyor. Pelosi’nin uçağı inene kadar herhangi bir üçüncü dünya savaşı başlaması ihtimaline karşın yatırımcılar tedirgindi. Bundan birkaç yıl önceye ışınlansak ve bugünleri o günün yatırımcılarına anlatsak bize muhtemelen güleceklerdi. Kurumsal yatırımcının kripto paralara yönelmesi onu böyle bir şeye dönüştürdü.

Genel piyasadan sıyrılıp konumuza dönecek olursak, Theta Network (THETA) son 24 saatte 1,57 dolar seviyesinden 1,3 dolara kadar düştü. Yazı hazırlandığı sırada ise dibe yakın bölgeden alıcı bulmaya çalışıyor. Günlük işlem hacmi %86 artarken gelen düşüş yatırımcıları tedirgin etti.

Theta Network (THETA) Yorum

Kripto paraların önemli bir kısmı birikim aşamasından çıkıp temmuz ayında önemli ölçüde toparlanırken, THETA/USDT çifti menzile bağlı bir rallide sıkışıp kaldı. Bu konsolidasyon aşaması, 1,5 dolardan 1,065 dolara kadar uzanıyor. Ayrıca THETA fiyatı yaklaşık üç aydır bu aralıkta hareket etti ve fiyat bariyerlerini zorladı. Bu nedenle teknik tablo, piyasa katılımcılarının formasyon seviyelerine tepki gösterdiğine işaret ediyor.

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında THETA fiyatı 1,14 dolardan ani bir dönüş yaptı ve %31 yükseldi. Ancak 1,5 dolar bölgesindeki direnç uzun fitil reddi gösterdi. Şimdiye kadar THETA fiyatı, en yüksek dirençten %6,68'lik bir kayba işaret ediyor. Satış baskısı devam ederse, altcoin 1,31 dolar bölgesindeki desteği kaybederek 1,06 dolara kadar geri çekilebilir.

Eğer Theta alıcıları fiyatı 1,34 dolar üzerinde tutmayı başarırsa fiyat yeniden 1,5 dolar direncini aşmak isteyecektir. Yatay fiyat hareketine rağmen günlük RSI eğiminde sürekli bir artış, yükselişin altında yatan sinyaller veriyor. Bu yükseliş ayrışması, fiyatın sonunda genel direnci kırabileceğini gösteriyor. Ancak yatırımcılar potansiyel %24 düşüşü göz ardı etmemelidir. Yükselişin devamı halinde kırılması gereken direnç 1,67 dolar olacaktır.

Read Entire Article