Yüzde 285 Ralli Yapan Altcoin’deki Yükseliş Devam Ediyor

2 years ago 83

Lido Finance'ın DAO yönetişim token'ı LDO, son birkaç hafta içinde kaydettiği yüzde 280'den fazla yükselişle kripto para piyasalarının en iyi performans gösteren altcoin'lerinden biri oldu. Altcoin'deki yükselişin ateşinin sönmediği ve rallinin kaldığı yerden devam ettiği görülüyor.

Rallide The Merge Faktörü

Lido DAO (LDO) son birkaç gün içinde değerini yüzde 30'dan fazla artırarak başlattığı rallinin ateşinin yakın gelecekte sona ermeyeceğini göstermiş durumda. Lido, Ethereum'daki yeni güncellemenin en büyük faydalanan aktörlerinden biri olacağından dolayı başlayan ralli The Merge için resmi tarihin açıklanmasının ardından hız kazandı.

The Merge güncellemesi için merakla beklenen tarihin açıklanması platformun elinde çok sayıda stETH token'ını elinde tutuyor oluşuyla altcoin üzerinde alıcı baskısına neden oldu. Ethereum'un Eylül ayında Proof of Work'den (PoW) Proof of Stake'e (PoS) geçiş yapmasıyla daha fazla kullanıcının Lido DAO'ya katılarak Ethereum 2.0'dan faydalanmak istediği görülüyor.

Oylama ile Yükseliş Yeniden Başladı

The Merge rallisinin ateşinin sönmesiyle birlikte, DragonFly sermayesinin yardımıyla potansiyel Lido DAO portföy çeşitlendirmesinden beslenen LDO yavaş ama istikrarlı bir şekilde düşüşü tersine çevirmeye başladı. Neyse ki bazı kullanıcılar, merkeziyetsiz oylama yoluyla teklife onay vermedi. DAO token'larının satılmayacak olmasından dolayı satış baskısı hafiflemiş oldu ve rallinin devam etmesi sağlandı. LDO, o anda 1,5 dolardaki direnci kırmayı başardı.

Lido Finance tarafından yayınlanan son haftalık rakamlar, piyasada rallinin ateşinin sönmesi noktasında işaretler veren token için güçlü bir destek oldu. Projenin TVL'sinin 7.49 milyar dolara ulaşması ve DeFi endüstrisinin bazı toparlanma işaretleri vermesiyle LDO token'ının fiyatı bir hafta içinde yüzde 7,9 arttı. LDO, son 24 saatte kaydettiği yüzde 15'lik yükselişle son yerel tepesini 2,6 dolarla kaydetti ve yazım sırasında 2,34 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article