Yüzde 30 Artabilir! Bu Altcoin Rallinin Arifesinde Olabilir!

2 years ago 82

Bitcoin yenide 19.600 dolar seviyesini test ettiği için altcoinlerde hareketlilik başladı. Popüler altcoin ralli sinyali gönderiyor. Bazı altcoinler piyasa tatsız olsa da etkileyici yükselişler yaşayabiliyor. Bu teknik kırılımlar veya proje özelinde açıklanan müjdelerden besleniyor. Yazı hazırlandığı sırada 1 doların altında olan bu altcoin eğer ralliyi başlatırsa %30 kazanç getirebilir.

Curve DAO (CRV) Yorum

CRV fiyatı yazı hazırlandığı sırada 0,91 dolardan alıcı buluyor. Günlük işlem hacmi %33 düşen altcoin güne %0,65’lik artışla devam ediyor. CRV fiyatı son 30 günde 0,84 dolar ile 1,27 dolar arasında hareket etti. Curve Dao (CRV) grafiğinde oluşan düşen kama dikkat çekiyor. Son 2 aydır kama içinde rezonansa giren altcoin hem üst hem de alt trend çizgisini üç kez yeniden test etti. Alıcılar bu kalıbı izliyor ve burada yaşanacak bir kırılma CRV Token için iyi bir giriş fırsatı oluşturabilir.

Teorik olarak düşen kama patterni keski düşüşlere işaret etse de kurulumunun gerçek doğası önceki toparlanmaya devamdır. Bu nedenle formasyonun direnç çizgisindeki kırılma alıcılar için ralli sinyali olarak kabul edilecek.

CRV Token Yükselir Mi?

Wedge formasyonu içindeki son ayı döngüsünün ardından Curve Dao fiyatı, kritik 0,85 dolar desteğine indi. Alıcılar bu bölgeden hızlı bir toparlanma hedeflese de Fed’in devam eden sert hamleleri CRV fiyatını da baskıladı. İki haftadır 0,85 dolar ile 0,95 dolar arasında hareket eden CRV fiyatı 1 dolarlık direnç bölgesinde yapacağı bir kırılmayla yeni bir boğa döngüsü başlatabilir. Peki ya kama desenindeki destek bölgesi ihlal edilirse? Bu senaryoda 0,85 dolar desteğine yeni bir yolculuk başlayabilir.

Bollinger bandı göstergesi satıcılar lehine ve MACD ise zayıf momentuma işaret ediyor. CRV yatırımcılarının izleyeceği direnç seviyeleri 1 ve 1,24 dolar seviyeleri olarak. Özellikle Bitcoin tarafında yaşanacak ani düşüş ise fiyatı 0,85 ve en kötü senaryoda 0,65 dolar desteğine kadar itebilir. Elbette teknik analiz gelecekten haber vermez ve yatırımcıların kendi risk profillerine göre hareket etmesi gerekir. Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 19.500 doların üzerinde alıcı buluyor.

Read Entire Article