Yüzde 30’luk Ralli Kısa Süre İçinde Başlayabilir! Bu Kripto Paraya Dikkat!

2 years ago 90

Haftalar hatta aylarca devam eden kripto paralardaki düşüş son 2 günde neredeyse unutuldu. Bitcoin yeniden 23.800 dolardan alıcı buluyor. Yatırımcılar sevinmek için acele ediyor olsa da FED toplantısı öncesinde Bitcoin’in bu toparlanması bazı fırsatlar sunabilir. Popüler altcoinlerin çift haneli yükselişler yaşadığı günlerde bu altcoine dikkat etmek gerekiyor.

Shiba Inu (SHIB) Yakma

Shiba Inu'nun yakma oranı, son 24 saat içinde önemli bir artışa tanık oldu. Sadece tek bir işlemde 519.456.549 SHIB tokeni yakıldı. Geçtiğimiz gün boyunca 54,18 milyon SHIB yakıldığını düşünürsek bu rakam oldukça etkileyicidir. Dolar değerine bakıldığında kimileri için pek bir anlam ifade etmiyor olsa da istikrarlı yakımlar uzun vadede fiyatı olumlu etkileyebilir.

Shibburn portalından alınan verilere göre toplam 410.374.352.155.367 SHIB tokeni yakıldı. Bunun önemli kısmı Vitalik Buterin’e gönderilen arzdır. SHIB ekibi kendilerine özgü yakım modelleriyle sürekli arz daralması hedefliyor.

Shiba Inu (SHIB) Grafik

Shiba Inu kayıplarını sildi ve bir gecede yaklaşık %5 kazanç sağladı. Shiba Inu fiyat tablosunda bir yükseliş flaması tespit edildi ve ShibArmy, meme tokeninde %30'luk bir artış bekleyebilir. Shiba Inu'nun işlem hacmi meme coin ağındaki aktivitenin artmasıyla patladı. SHIB şu anda Ethereum Ağındaki en büyük 100 balinanın portföyünde hacim olarak ilk 10 kripto para birimi arasında yer alıyor.  Balinaların yüksek hacimli işlemleri fiyatın hızla yükselebileceğine işaret ediyor.

Kısa vadede 0,0000095 doların altında günlük kapanış gelmediği sürece düşüş trendine girilmemiş olacak. Mevcut pozitif görünümün devam ettiği senaryoda ise SHIB fiyatı %30 daha artarak 0,0000154 dolara ulaşabilir.

Bayrak direği, 2022 Haziran ayının üçüncü haftasında kuruldu ve teknik oluşum, 0,0000154 dolar hedefine işaret ediyor. Shiba Inu'nun fiyatı başarılı bir şekilde kırılma seviyesini geçti ve hedefine doğru ilerliyor. Elbette burası kripto para piyasaları ve beklentiler her zaman gerçekleşmeyebilir. Bitcoin tarafında başlayan ani bir satış dalgası tüm bu yorumları tersine çevirecektir. Bu sebepten yatırımcıların artan volatilitenin her iki yönde onlara zarar verebileceğini bilmelidir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article