Yüzde 42 Artmıştı! Bu Altcoin Yükselişine Devam Eder Mi?

2 years ago 90

Temmuz ayında kripto paralar önemli bir toparlanma yaşadı. Büyüyen sadece fiyatlar değildi, bu altcoine dikkat. Yatırımcılar fiyat grafiğinden daha fazlasıyla ilgilenmelidir. Kullanıcı büyümesi, popülerlik ve çok daha fazlası var. Bu altcoin fiyatıyla birlikte satışlarını da ciddi anlamda artırdı. Peki fiyatı yükselişe devam edecek mi? İşte detaylar.

Ethereum Name Service (ENS)

Bitcoin (BTC) yazı hazırlandığı sırada 23.000 doların üzerinden alıcı buluyor. Pelosi, Tayvan’a sorunsuz şekilde indikten sonra BTC ve ABD hisse senedi piyasaları toparlanmaya başladı. Kripto paraların hisse senetleriyle uyumlu hareket etmesi gerçekten can sıkıcı. ENS token ise yazı hazırlandığı sırada 14,68 dolardan alıcı buluyor. İşlem hacmi 128 milyon dolara ulaşarak %13 arttı ve piyasa değeri neredeyse 300 milyon dolara yükseldi. ENS tüm kripto paralar arasında piyasa değerine göre 113’üncü sırada yer alıyor.

Peki Ethereum’un ad hizmeti geçtiğimiz ay nasıl bir performans gösterdi? Yükselen sadece fiyatlar mı oldu? Dune Analytics'ten elde edilen veriler, önde gelen Ethereum tabanlı alan adı hizmeti olan Ethereum Name Service geçtiğimiz ay ciddi bir büyüme yaşadı. Detaylarına bakalım.

ENS Token Yorum

Geçen ay, platform 378.804 ismin kaydını gördü. Bu, haziran ayında kaydedilen toplam 122.327 ad ile karşılaştırıldığında %67’lik bir büyümeyi temsil ediyor. Temmuz ayında yapılan aylık kayıtlar, mayıs ayında kaydedilen 365.000 aylık kaydı geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca, temmuz ayında ağdaki 48.233 yeni adresle ENS, alan adı hizmetinin haziran ayında kaydettiği 25.283 yeni adresten yeni adreslerde %47'lik bir artış gördü.

Nisan ve haziran aylarında tüm kripto para piyasasını sarsan yıkımın ardından Temmuz birçok kripto para için kurtuluş oldu. ENS fiyatı, 31 günlük dönemde %42 büyüdü. Tokenin fiyatı arttıkça ağdaki işlemler de arttı. ENS, 21 Temmuz'da 324,57 milyon günlük en yüksek seviyesine ulaştı ve ardından düşüşe geçti.

Piyasa değeri ise ilgili dönemde 170 milyon dolardan 290 milyon doların üzerine tırmandı.

ENS için izlenmesi gereken en önemli grafiklerden biri “Sosyal Hacim”dir. ENS için sosyal hacim zayıflıyor.

Çok sayıda NFT avcısı yeni popüler olan ENS adlarının peşinden koşuyor. Örneğin geçtiğimiz ay bir dönem ülke bayraklı ENS adları popülerdir ve 0,01 ETH gibi maliyetlerle alınan adlar (ENS domainler, isimler vs) birkaç ETH fiyata satılabildi. Bunu göre diğer yatırımcılar satış potansiyeli olan alternatifleri almaya başladı. Bayraklardan önce de 4 haneli rakam adlar popülerdi, büyük markalar ise halen popüler ve yüzbinlerce hatta milyonlarca dolara satışa konuluyor. Coşku varsa ENS fiyatı yukarı çıkar, coşku varsa ENS Sosyal Hacmi artış gösterir, güncel kalmak ENS yatırımcılarına para kazandırabilir.

Read Entire Article