Yüzde 64 Artış Bekliyor! Altcoinler Yükselebilir!

2 years ago 93

Popüler bir kripto para analisti son güncellemesinde önemli seviyelere işaret etti. Altcoin bu süreçte ciddi fiyatlama yapabilir. Bitcoin hakkındaki beklentilerini paylaşan Jason Pizzino, mevcut seviyelerin son derece ucuz olduğuna dikkat çekiyor. Potansiyel bir rallideki hedefini ise %64 olarak açıkladı. Peki kısa ve orta vadeli beklentilerinin detayları neler?

Bitcoin (BTC) Yükselebilir

Popüler yatırımcı ve analist Jason Pizzino, en büyük kripto para biriminin daha yüksek seviyelere tutunabileceğini düşünüyor. Pizzino, "çok fazla iş" gerektireceği konusunda uyarıda bulunurken, 267.000 YouTube abonesine, Bitcoin'in temel direnç seviyelerinin üstesinden geldikten sonra mevcut fiyattan yaklaşık %64 yükselebileceğini söylüyor.

“Bitcoin için bu düşük seviyelerde yapılacak çok iş var. Eğer kilit direnç bölgelerinin üzerinde tutunabilirse 48.000 ile 52.000 dolar aralığında bir hedefe ulaşabiliriz”.

Kripto analisti, Bitcoin'in üstesinden gelmesi gereken ilk iki direnç seviyesinin sırasıyla 32.800 dolar ve 34.500 dolar olduğunu söylüyor.

“Bunun hemen üzerindeki 50 [Fibonacci düzeltme seviyesi] 32.700 dolar. İlk hedef bu seviyenin üzerinde kapanışlar görmektir”.

Bitcoin Kritik Seviyeler

Pizzino, Bitcoin'in üçüncü direnç bölgesinin 38.000 dolar civarında olduğunu söylüyor. İlk seviye 32.800 ve sonrasında 34.500 doların kırılması gerekiyor. Nihai hedef ise 37.500 doların üzerindeki 38.000 dolar seviyesi olacak. Kripto para analisti Bitcoin'in 38.000 dolarlık fiyatın üzerinde konsolide edildikten sonra daha da yükseleceğini söyledi. Bu senaryoda birçoğu 12 ayın dip seviyelerini gören altcoinler çok ciddi ralli fırsatları yakalayabilir.

“Tüm bu direnç seviyelerinin er ya da geç üstesinden gelebilirsek, o zaman 38.000 dolar seviyesinin üzerinde konsolide etmek için bu seviyelerin üzerine tırmanmaya başlar ve hedefimizi daha yukarı taşıyabiliriz”.

Bitcoin ise yazı hazırlandığı sırada 30.000 dolar seviyesini korumak için mücadele ediyor. Güne negatif başlayan hisse senedi piyasaları, yaklaşan FED toplantısı ve ECB’nin 50 baz puanlık faiz artışı beklentisi kripto para piyasalarını baskılamaya devam ediyor. Bardağın dolu tarafına bakarsa Terra UST çöküşünün etkileri piyasa azalmış görünüyor. Stablecoinler olması gerektiği gibi stabil ve yatırımcılar daha az korkuyor.

BTC, gelecek 50 baz puanlık faiz artışını fiyatladı geçtiğimiz ay yaşanana benzer şekilde toplantı sonrasında kısa vadeli bir yükseliş görülebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article