Yüzde 70 Düşmüştü! Bu Altcoin Artık Yükselebilir!

2 years ago 134

Kripto para piyasalarında yüzde 70 düşüş veya yükseliş normaldir. Fakat yatırımcılar bu hareketin yükseliş tarafından olmayı tercih ediyor. Ancak piyasa bize her zaman istediğimizi vermez ve kimi zaman aylarda yüzde 70 zararı göğüslemek zorunda kalırsınız. Bu altcoin onlardan biri peki daha fazla düşebilir mi?

Stacks (STX)

STX, geçen yıl aralık ayında ulaştığı en yüksek seviye olan 3,25 dolardan ciddi bir düşüş yaşadı. Ancak, kritik bir destek bölgesinde olduğu için gelgitler boğaların lehine değişmek üzere gibi görünüyor. STX’in fiyat hareketi, aşağı yönlü bir fiyat düzeltmesi ile ATH’sinden bu yana genel olarak düşüş gösteriyor. Bu ayki performansı aşağı yönlü seyrini sürdürdü, ancak mevcut konumu, bir miktar yukarı yönlü potansiyelin altını çiziyor.

Bunun nedeni, STX’in birleşen destek ve direnç çizgileri tarafından desteklenen bir üçgen modelinde işlem görmesi ve şimdi bir kırılma bölgesine sıkışmasıdır.

Stacks (STX) Yorumları

Kripto para birimi, yazı yazılırken 1,04 dolardan işlem görüyor. Fiyat destek çizgisinin yakınında bulunuyor. Daha önce bu yıl Mart ve şubat aylarında aynı destek seviyesinden geri döndü. STX’in Para Akışı göstergesi, yörüngesinin yükselişten düşüşe geçtiği 3 Nisan’dan itibaren güçlü çıkışlar kaydetti. Sağlıklı bir geri dönüş kaydetmeden önce 17 Nisan’a kadar 24’e düştü. O zamandan beri fiyat düşmeye devam etti.

Bu arada, STX’in RSI, son iki gün içinde aşırı satım bölgesinin hemen üzerinde geri dönüş işaretleri gösterdi. Kripto para piyasalarındaki genel düşüş trendi altcoinler önemli kısmını destek bölgesinin altına çekti. Sonuç önümüzdeki birkaç gün içinde belli olacak, ancak STX‘in zincir içi ölçümleri şu anda bir birikim ve dağıtım modeli oluşturuyor. Balinalar tarafından tutulan arz, mart ayının başından bu yana hafif bir birikim ve dağılımla aynı aralıkta kilitlendi. Ayrıca, son dört hafta içinde sağlıklı NFT işlem hacmini kaydetti ve bu, Stacks ağının şu anda özellikle NFT segmentinden sağlıklı fayda ürettiğini gösteriyor. Sürdürülebilir büyüme ve fayda, uzun vadede STX’in değerini artıracaktır.

STX’in üçgen modelinden kaçınılmaz kopuşu gerçekleşmek üzere. Uzatılmış dezavantaj, onu bir ralli için sağlıklı bir aday yapıyor, ancak kırılma da düşüş olabilir. Sonuç ne olursa olsun, başka bir düşüş, yükselişe dönüş için onu daha da çekici hale getirecek. Diğer gelişmeler söz konusu olduğunda, DappRadar adlı merkezi olmayan bir uygulama, görünürlüğe yardımcı olmak için Stacks’ı entegre ediyor. Böyle bir gelişme, Stacks’ın büyümesi ve dolayısıyla uzun vadede STX’in performansı üzerinde muhtemelen olumlu bir etkiye sahip olacaktır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article